Bulgaria - Sarnitsa: Furniture (incl. office furniture), furnishings, domestic appliances (excl. lighting) and cleaning products

Release

ID
ocds-pyfy63:2018-144352:2018-144352
Date
2018-04-04
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2018-144352

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sarnitsa: Furniture (incl. office furniture), furnishings, domestic appliances (excl. lighting) and cleaning products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price
Award period
2018-05-08 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Не се поставят.

Economic/financial eligibility:

Не се поставят.

Economic/financial minimum level:

Не се изисква.

Technical/professional eligibility:

1. Доказване:
При подаването на офертата си участникът декларира съответствие с това от минималните изисквания само посредством попълване на изискуемата информацията в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, т. 1б) от ЕЕДОП, като за всяка, посочена като изпълнена от него дейност, предостави данни и информация относно:
1) конкретните дейности (доставка и монтаж), които са изпълнени и са идентични или сходни с предмета на поръчката;
2) лицето, получило доставката (възложител/клиент);
3) стойност на изпълнените дейности;
4) датата, на която е приключило изпълнението (доставките и монтажа са приети без забележки).
В случаите, в които участникът декларира доставки/дейности, при изпълнението на които е участвал като партньор в обединение или като подизпълнител, се описва само тази част от дейностите, които участникът сам е изпълнил и за които може да представи съответните доказателства.
На основание и при условията на чл. 67, ал. 5 и ал. 6 от ЗОП в хода на провеждане на процедурата или преди сключване на договора за възлагане изпълнението й за доказване съответствие с поставеното минимално изискване се представят документите по чл. 64, ал. 1, т. 2 от ЗОП, чрез които се доказва достоверността на декларираната в ЕЕДОП информация, а именно:
1) списък на доставките, идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертите, съдържащ посочване на стойностите, датите и получателите;
(2) доказателства за всяка извършена доставка, посочена в списъка по предходната точка.
2. Доказване:
При подаването на офертата участникът декларира съответствието си с така поставеното минимално изискване за технически и професионални способности само посредством попълване на изискуемата информация в част IV „Критерии за подбор“, раздел В „Технически и професионални способности“, т. 6) от ЕЕДОП, като предостави данни и информация относно:
1) три имена на всяко едно от предложените от него лица от изискуемия монтажен екип;
2) професионален опит — конкретен период в изпълнение на съответната професионална дейност (от конкретна дата до конкретна дата), заемана длъжност или изпълнявани функции, работодател, посочване на конкретни дейности по доставка и монтаж на мебели/обзавеждане и оборудване, изпълнени от лицето.
На основание и при условията на чл. 67, ал. 5 и ал. 6 от ЗОП в хода на процедурата или преди сключване на договора за възлагане изпълнението на обществената поръчка за доказване съответствие с поставеното минимално изискване се представя документа по чл. 64, ал. 1, т. 6 от ЗОП, чрез който се доказва достоверността на декларираната в ЕЕДОП информация, а именно: списък на лицата от монтажния екип, определен за изпълнение на дейностите, предмет на възлагане, с посочена професионалната компетентност на тези лица.
Пояснения:
В случай че участникът е обединение, което не е юридическо лице, съответствието с поставените в т. 1 и т. 2 минимални изисквания за технически и професионални способности, като критерии за подбор се доказват от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт.
Спазването на изискването може да бъде осигурено от един или повече от партньорите в обединението съобразно направеното между тях разпределение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.
Повече информация се съдържа в документацията за участие, достъпна в профила на купувача на община Сърница.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът през предходните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата, да е изпълнил поне 1 (една) дейност с предмет, идентичен или сходен с предмета на настоящата обществена поръчка.
!!! Под „дейност, с предмет, идентичен или сходен“ с предмета на възлагане с настоящата обществена поръчка, следва да се разбират: „дейности по доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за училища и/или детски градини“.
Възложителят не поставя изискване за изпълнени от участниците дейности с конкретен обем на дейността, който да се приема като идентичен или сходен с обема на настоящата обществена поръчка.
Пояснение:
„Изпълнена“ е тази дейност (доставка и монтаж), чието изпълнение е приключило и е прието без забележки до датата на подаване на офертата, независимо от датата на възлагането й.
2. Участникът следва да докаже, че има на свое разположение за целия срок на договора квалифициран за изпълнение на дейностите от предмета на поръчката екип от минимум 3 (трима) монтажници, всеки от които с минимум една година опит в монтажа на мебели/обзавеждане и оборудване.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-04-04 - 2018-05-08
Value
304 470.72 BGN
Minimum value
304 470.72 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2018-144352:obj:1
Classification
CPV / 39000000
Additional classifications
CPV / 37535220
CPV / 39113600
CPV / 39150000
CPV / 39160000
Description
В предметния обхват на възлагане с обществената поръчка ще бъде включено изпълнението на дейности по доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане.
С оглед ограничения брой символи, които могат да се попълват в обявлението, в количествената сметка, част от документацията за участие и достъпна в профила на купувача на община Сърница, се съдържа подробна информация за вида и количеството на предвидените за доставяне и монтаж артикули, включени в обхвата на обществената поръчка.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Obshtina Sarnitsa
Street address
ul. „Svoboda“ No. 20
Locality
Sarnitsa
Postal code
4633
Country
BG
Contact name
Aysel Islyam
E-mail
obshtina@sarnitsa.bg
Phone
+359 893645333
Fax
+359 35472266
Website
www.sarnitsa.bg/профил-на-купувача

Organization data Organization in JSON