Hungary - Kecskemét: Orthopaedic prostheses

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:2017-526744
Date
2017-12-30
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2017-526744
Releases
2017-12-30 (ocds-pyfy63:2017-526744:2017-526744)
2018-06-26 (ocds-pyfy63:2017-526744:2018-273209)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Kecskemét: Orthopaedic prostheses
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price
Award period
2018-03-06 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

III.1.1) Az ajánlattevő/részvételre jelentkező alkalmassága az adott szakmai tevékenység végzésére, ideértve a szakmai és cégnyilvántartásokba történő bejegyzésre vonatkozó előírásokat is
A feltételek felsorolása és rövid ismertetése:
Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód:
Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő,
A kizáró okok fenn nem állását a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 1-8., 10., 12-19. § rendelkezései szerint kell igazolni. A Kbt. 67. § (4) bekezdése alapján az ajánlattevőnek nyilatkoznia kell, hogy a szerződés teljesítéséhez nem vesz igénybe a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdése szerinti kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót..
Az ajánlattevőnek az ajánlatában a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban rendelet) II. Fejezetének megfelelően, az egységes európai közbeszerzési dokumentum benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy nem tartozik a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésének hatálya alá.
Az ajánlatkérő a közbeszerzési dokumentumokkal együtt elektronikus formában az ajánlattevők rendelkezésére bocsátja az eljáráshoz tartozó egységes európai közbeszerzési dokumentum mintáját.
A kizáró okok igazolásával kapcsolatos kötelezettség teljesítésére az Európai Bizottság által erre vonatkozóan létrehozott webfelület is használható. Az elektronikus formanyomtatvány-minta elérhetősége:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX:32016R0007
A kizáró okok tekintetében a Kbt. 74.§ (1) bek. az irányadó, ajánlattevő a Kbt. 64. §-ban foglaltakat alkalmazhatja. A kizáró okok igazolásának ellenőrzését ajánlatkérő két körben végzi. Első körben ESPD dokumentum alapján, második körben a 321/2015. (X.30.) Kormr. szerinti igazolások és nyilatkozatok benyújtására a Kbt. 69. § (4) bek. bírálat körében kerül sor. A kizáró okok tekintetében a felhívás feladása napjánál nem régebbi keltezésű igazolásokat, nyilatkozatokat köteles csatolni.
A kizáró okok valamennyi rész tekintetében irányadóak. Ajánlatkérő felhívja a Kbt. 64. § (1)-(2) bek. szerinti öntisztázás lehetőségére Ajánlattevők figyelmét. Ajánlatkérő az elbírálási folyamatban az igazolások tekintetében alkalmazza a Kbt. 69. § (11) bek-ben foglaltakat.
Ajánlattevő az egységes európai uniós közbeszerzési nyomtatvány benyújtása során alkalmazhatja a 321/2015. (X. 30.) Kormr. 7. § (1)-(2) bek-ben előírtakat.
A 321/2015. (X. 30.) Kormrányrendelet 24 § (1) bekezdés szerint a meghatározott igazolási módok kiválthatók, ha az érintett gazdasági szereplő a minősített ajánlattevői jegyzékben való szereplésével bizonyítja, hogy megfelel a közbeszerzési eljárásban előírt követelményeknek.

Economic/financial eligibility:

P/1. Ajánlattevő a szerződés teljesítésére vonatkozó pénzügyi - gazdasági alkalmasságát igazolni köteles a Kbt. 65. § alapján valamint a 321/2015. (X.30.) Korm. Rendelet 1., 5., §. (1) bek. a) pont, 19. § (1) bekezdés a) pontja szerinti valamennyi számlavezető pénzügyi intézmény az eljárást megindító felhívás feladása napjánál (lásd jelen hirdetmény VI.5) pontjában) nem régebben kiállított, egyszerű másolatban benyújtott nyilatkozata az ajánlattevő fizetőképességének megítéléséhez az alábbi tartalommal (attól függően, hogy az ajánlattevő mikor jött létre, illetve mikor kezdte meg tevékenységét, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak):
— a pénzforgalmi számla száma,
— mióta vezeti a pénzügyi intézmény a számláját.
A számlán (számlákon) volt-e az eljárást megindító felhívás feladása napját (lásd jelen hirdetmény VI.5) pontjában) megelőző 2 évben 30 napot meghaladó sorba állítás. A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 2. § 25. pontja szerint, sorbaállítás: a pénzforgalmi szolgáltató által vezetett fizetési számlára érkező fizetési megbízás fedezethiány miatt történő nem teljesítése (függőben tartása) és várakozási sorba helyezése a jövőbeni teljesítés céljából, ide nem értve azt az esetet, amikor a fizető fél az ütemezett fizetések céljából, a beérkezett fizetési műveletek tervszerű teljesítése érdekében sorba helyezéséről állapodik meg a pénzforgalmi szolgáltatóval.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése alapján az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát azaz a gazdasági szereplő szorítkozhat az egységes európai közbeszerzési dokumentum IV. rész alfa szakaszának a kitöltésére anélkül, hogy a IV. rész bármely további szakaszát ki kellene töltenie. További információ a dokumentációban.

Economic/financial minimum level:

P/1. A pénzügyi intézmény igazolás szerint számláján az eljárást megindító felhívás feladása napját (lásd jelen hirdetmény VI.5) pontjában) megelőző két évben nem volt 30 napot meghaladó sorba állítás.
A Kb. 65. § (8) bekezdése alapján az a szervezet, amelynek adatait az ajánlattevő vagy részvételre jelentkező a gazdasági és pénzügyi alkalmasság igazolásához felhasználja, a Ptk. 6:419. §-ában foglaltak szerint kezesként felel az ajánlatkérőt az ajánlattevő teljesítésének elmaradásával vagy hibás teljesítésével összefüggésben ért kár megtérítéséért.
Más szervezet kapacitásainak igénybevétele esetén a Kbt. 65. § (7-9), (11) bekezdései, alkalmazandóak. Az előírt alkalmassági követelménynek a közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek, illetőleg azon Kbt. 65. § (6) bekezdés szerint meghatározott követelményeknek, amelyek értelemszerűen kizárólag egyenként vonatkoztathatóak a gazdasági szereplőkre, elegendő, ha közülük egynek felel meg.
Az egységes európai közbeszerzési dokumentumban Ajánlatkérő az alkalmassági követelmények P1 előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát, azaz a gazdasági szereplő szorítkozhat az ESPD IV. rész (alfa) szakaszának kitöltésére anélkül, hogy a IV. rész bármely további szakaszát is ki kellene töltenie.

Technical/professional eligibility:

M/1. A 321/2015. (X. 30.) a 21. § (1) bekezdés i) pontja szerint megajánlott termékekre vonatkozóan bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítványt és megfelelőségi nyilatkozatot, amely azt tanúsítja, hogy a megajánlott termék megfelel a 4/2009. (III. 17) EüM. rendeletben, valamint a 93/42. EEC Orvosi eszközökre vonatkozó direktívában meghatározott alapkövetelményeknek. Ajánlatkérő elfogadja az Európai Unió más tagállamában bejegyzett szervezettől származó egyenértékű tanúsítványt, továbbá az egyenértékű minőségbiztosítási intézkedések egyéb bizonyítékát.
M/2.Az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított 3 évből.
Rész Megnevezés.
1. Cementes csípőprotézis rendszer Müller típusú szárral
2. Cementes csípőprotézis (cement nélkülivel azonos beültető készlet)
3. Cervico-capitalis protézis
4. Cement nélküli csípőprotézis teljes felületen hydroxyapatit bevonatú szárral
5. Cement nélküli csípőprotézis
6. Cement nélküli csípőprotézis (cementessel azonos beültető készlet)
7. Cement nélküli konzervatív anatómiai metaphyseális csípőprotézis szár
8. Felszínpótló csípőizületi protézis
9. Revíziós műtétekre is alkalmas reteszelhető szár
10. Revíziós műtétekre is alkalmas hosszú szár
11. Revíziós cement nélküli csípőprotézis
12. Unicondylaris térdprotézis, fém femorális komponens, polietilén tibiális komponens
13. Jobbos-balos femur, azonos tíbia fix polietilénes rendszer
14. Jobbos-balos femur, jobbos-balos tibia, fix polietilénes rendszer
15. Jobbos-balos femur, jobbos-balos all poly tibia térdprotézis rendszer
16. Jobbos-balos femur, azonos tibia, fix polietilénes rendszer
17. Jobbos-balos femur, azonos tibia, fix polietilénes rendszer
18. Totál revíziós térdprotézis rendszer
19. Totál revíziós térdprotézis rendszer 360 fokban állítható "offset" szárral
20. Csontcement
Részek tekintetében a referencia bemutatását, megadva a teljesítés kezdő és befejező időpontját (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik felet, szállítás tárgyát, (az alkalmassági minimumkövetelménynek megfelelően részletezett tartalommal) mennyiségét, valamint a referenciát adó arról szóló nyilatkozatát, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e (nyilatkozatban). A műszaki és szakmai alkalmasság igazolása tekintetében a 321/2015. (X. 30.) Kormr. 24. § (1) bek-e is figyelembe vételre kerül.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése alapján az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát azaz a gazdasági szereplő szorítkozhat z egységes európai közbeszerzési dokumentum IV. rész alfa szakaszának a kitöltésére anélkül, hogy a IV rész bármely további szakaszát ki kellene töltenie.
Az alkalmassági követelmény valamennyi rész vonatkozásában irányadó.

Technical/professional minimum level:

M/1. a megajánlott termék rendelkezik a termék megfelelőségét igazoló bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvánnyal, amely azt tanúsítja, hogy a termék megfelel a 4/2009. (III.17.) EüM rendelet, valamint a 93/42. EEC Orvosi eszközökre vonatkozó direktívában meghatározott alapkövetelményeknek.
M/2. Ha az Ajánlattevő nem rendelkezik az eljárást megindító felhívás feladásának napjától (lásd jelen hirdetmény VI.5) pontjában) visszafelé számított 3 megelőző évben, legalább 1 db olyan referenciával, amelyben a leszállított mennyiség eléri az alábbi mennyiségeket, amelyeket a Kbt. 65. § (5)-ban foglaltakra figyelemmel állapított meg ajánlatkérő.
Megnevezés Mennyiség db.
1. Cementes csípőprotézis rendszer Müller típusú szárral 165
2. Cementes csípőprotézis (cement nélkülivel azonos beültető készlet) 60
3. Cervico-capitalis protézis 50
4. Cement nélküli csípőprotézis teljes felületen hydroxyapatit bevonatú szárral 365
5. Cement nélküli csípőprotézis 155
6. Cement nélküli csípőprotézis (cementessel azonos beültető készlet) 40
7. Cement nélküli konzervatív anatómiai metaphyseális csípőprotézis szár 10
8. Felszínpótló csípőizületi protézis 10
9. Revíziós műtétekre is alkalmas reteszelhető szár 15
10. Revíziós műtétekre is alkalmas hosszú szár 5
11. Revíziós cement nélküli csípőprotézis 10
12. Unicondylaris térdprotézis, fém femorális komponens, polietilén tibiális komponens 10
13. Jobbos-balos femur, azonos tíbia fix polietilénes rendszer 50
14. Jobbos-balos femur, jobbos-balos tibia, fix polietilénes rendszer 38
15. Jobbos-balos femur, jobbos-balos all poly tibia térdprotézis rendszer 30
16. Jobbos-balos femur, azonos tibia, fix polietilénes rendszer 225
17. Jobbos-balos femur, azonos tibia, fix polietilénes rendszer 210
18. Totál revíziós térdprotézis rendszer 20
19. Totál revíziós térdprotézis rendszer 360 fokban állítható "offset" szárral 3
20. Csontcement 395
A referencia egy vagy több referenciaigazolással igazolható. Ugyanazzal a referenciával több részben való alkalmasság is igazolható, ha a referenciában az adott részben meghatározott szállítandó eszköz nevesítésre kerül.
További információ a dokumentációban.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-12-30 - 2018-03-06

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:1
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
1. Cementes csípőprotézis rendszer Müller típusú szárral 330

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:2
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
2. Cementes csípőprotézis (cement nélkülivel azonos beültető készlet)120

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:3
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
3. Cervico-capitalis protézis 100

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:4
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
4. Cement nélküli csípőprotézis teljes felületen hydroxyapatit bevonatú szárral 730

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:5
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
5. Cement nélküli csípőprotézis 310

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:6
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
6. Cement nélküli csípőprotézis (cementessel azonos beültető készlet) 80

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:7
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
7. Cement nélküli konzervatív anatómiai metaphyseális csípőprotézis szár 20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:8
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
8. Felszínpótló csípőizületi protézis 20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:9
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
9. Revíziós műtétekre is alkalmas reteszelhető szár 30
ÖSSZESEN,- HUF.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:10
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
10. Revíziós műtétekre is alkalmas hosszú szár 10

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:11
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
11. Revíziós cement nélküli csípőprotézis 20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:12
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
12. Unicondylaris térdprotézis, fém femorális komponens, polietilén tibiális komponens 20

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:13
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
13. Totál térdprotézis jobbos-balos femur, azonos tibia, fix polietilénes rendszer 100

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:14
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
14. Totál térdprotézis jobbos-balos femur, jobbos-balos tibia, fix polietilénes rendszer 75

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:15
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
15. Jobbos-balos femur, jobbos-balos all poly tibia térdprotézis rendszer 60

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:16
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
16. Jobbos-balos femur, azonos tibia, fix polietilénes rendszer 450

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:17
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
17. Jobbos-balos femur, azonos tibia, fix polietilénes rendszer (all poly is) 420

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:18
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
18. Totál revíziós térdprotézis rendszer 40

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:19
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
19.
Totál revíziós térdprotézis rendszer 360 fokban állítható "offset" szárral 5.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-526744:obj:20
Classification
CPV / 33183200
Description
Rész. Megnevezés ME/db/év.
20. Csontcement 790

Parties

Roles
buyer
Organization name
Bács-Kiskun Megyei Kórház
Street address
Nyíri út 38.
Locality
Kecskemét
Postal code
6000
Country
HU
Contact name
Kalmárné Dr. Kőszegfalvi Edit felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó lajstromszám: 00391
E-mail
kozbeszerzes@kmk.hu
Phone
+36 76516741
Fax
+36 76481219
Website
Link

Organization data Organization in JSON