Hungary - Szombathely: Medical consumables

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:2017-518063
Date
2017-12-23
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Szombathely: Medical consumables
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price
Award period
2018-02-01 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Kizáró okok:
— Az eljárásban nem lehet Ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1) bekezdésében meghatározott kizáró okok valamelyike fennáll,
— A gazdasági szereplő akkor sem lehet Ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt alkalmasság igazolásában, amennyiben vele szemben a Kbt. 62. § (2) bekezdésében meghatározott kizáró okok valamelyike fennáll.
Megkövetelt igazolási mód:
A magyarországi letelepedésű Ajánlattevő(k), valamint adott esetben az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő(k) vonatkozásában a 321/2015. (X.30.) Kormányrendelet 4. § és 8. §-ai szerint kell igazolni a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésben foglalt kizáró okok fenn nem állását.
A nem Magyarországon letelepedett Ajánlattevő esetében az Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 4. és 10. §-a szerinti igazolásokat és írásbeli nyilatkozatokat fogadja el.
A 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 15. § (1) bekezdése alapján az Ajánlattevő az alkalmasság igazolásában részt vevő alvállalkozó vagy más szervezet vonatkozásában csak az egységes európai közbeszerzési dokumentumot köteles benyújtani a Kbt. 62. §-ában foglalt kizáró okok hiányának igazolása érdekében.
A 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 15. § (2) bekezdése alapján azon alvállalkozók tekintetében, amelyek nem vesznek részt alkalmasság igazolásában az Ajánlattevőnek a Kbt. 67. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozatot kell benyújtani.
A kizáró okok fenn nem állására vonatkozó nyilatkozatot az adott eljárásra vonatkozóan szükséges megtenni.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm.rendelet 1. § (1) bekezdés szerint kötelesek előzetesen igazolni a kizáró okok fenn nem állását, tényleges igazolás során a Kbt. 69. § (4) bekezdés alkalmazandó. Nem kérhető igazolás a Kbt. 69. § (11) bekezdése tekintetében.
A kizáró okok fenn nem állására vonatkozó nyilatkozatok keltezése nem lehet korábbi a felhívás feladásának napjánál.
Alkalmazandó a Kbt. 74. § 1) bekezdése b) pontja, valamint a 321/2015 (X.30.) Korm. rendelet12.,13.,14-16. §-a.

Technical/professional eligibility:

Az igazolási módok felsorolása és rövid leírása, melynek részletes leírását a Dokumentáció tartalmazza:
Az ajánlattevőnek az ajánlatában a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 1. § (1) bekezdésének megfelelően, a Korm. rendelet 5. §-ában foglaltaknak megfelelően az egységes európai közbeszerzési dokumentum (EEKD) benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy megfelel az ajánlatkérő által meghatározott alkalmassági követelménynek azzal, hogy az ajánlatkérő az egységes európai közbeszerzési dokumentumban nem kéri a formanyomtatvány IV. részében szereplő részletes információk megadását, csupán a IV. rész a pontját szükséges kitölteni.
Az értékelési szempontokra figyelemmel legkedvezőbbnek tekinthető ajánlattevőnek és adott esetben további ajánlattevő(k)nek az eljárás eredményéről szóló döntés meghozatalát megelőzően, az ajánlatkérő felhívása alapján a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 1. § (2) bekezdésének megfelelően, a Korm. rendelet 21. § (1) bekezdésében foglaltaknak megfelelően kell részletesen igazolnia/igazolniuk, hogy megfelel(nek) az ajánlatkérő által meghatározott alkalmassági követelménynek az alábbiak szerint:
M1. Ajánlattevőnek a 321/2015. Korm. rendelet. 21. § (1) bekezdés h) pontja alapján csatolnia kell az általa megajánlott árukra a gyártói termékismertető prospektust. Amennyiben a gyártói termékismertető prospektus nem tartalmazza valamennyi - a termékek specifikációs táblázatában - előírt paramétert, akkor csatolni kell az adott termékre vonatkozóan fényképes műszaki leírását is.
M2. Ajánlattevő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1) bekezdés i) pontja alapján ajánlatában csatolja az általa megajánlott termékekre vonatkozóan a 16/2012. (II. 6.) Korm. rendelet 9. § (2) bekezdése szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozatot (EC Conformity Declaration) és - ha az egészségügyi gép-műszer forgalomba hozatalához a 4/2009. (III. 17.) EüM. rendelet, alapján szükséges - bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó CE megfelelőség értékelési tanúsítványt, amely szerint az egészségügyi gép-műszer megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM. rendeletben vagy az orvostechnikai eszközökre vonatkozó 93/42/EGK irányelvben meghatározott alapvető követelményeknek.

Technical/professional minimum level:

M1. Alkalmatlan az ajánlattevő a szerződés teljesítésére, ha az általa megajánlott áruk a gyártói termékismertető prospektus (vagy amennyiben az nem tartalmazza valamennyi - a termékek specifikációs táblázatában - előírt paramétert, akkor fényképes műszaki leírás) alapján nem felelnek meg a közbeszerzési dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott, teljesített paraméterek nem érik el.
M2. Alkalmatlan az ajánlattevő a szerződés teljesítésére, ha az általa megajánlott termék nem rendelkezik a 16/2012. (II. 6.) Korm. r. 9. § (2) bek. szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozattal (EC Comformity Declaration) ÉS bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó CE megfelelőség értékelési tanúsítvánnyal, amely szerint a megajánlott termék megfelel az orvostechnikai eszközökről szóló 4/2009. (III. 17.) EüM rendeletben vagy a 93/42/EGK irányelvben meghatározott alapvető követelményeknek.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-12-23 - 2018-02-01

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:1
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
I. rész Egyszer használatos injektorok
Egyszer használatos injektor gasztroszkópos vizsgálathoz 320 db.
Egyszer használatos injektor colonoscopiás vizsgálathoz 190 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:2
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
ERCP vizsgálatok tartozékai.
2. rész
Egyszer használatos papillotom 100 db.
Tű papillotom 20 db.
Többször használatos Dormia kosár lithotripsiához 20 db.
Endoscopos kőextractiós ballonkatheter 16 db.
Egyszer használatos vezetődrót, 5 db.
Egyszer használatos vezetődrót, nitinol, 80 db.
Többször haszn.vezetődrót nitinol 5 db.
Egyszer használatos vezetődrót, nitinol, 10 db.
Stentbehelyező szet 10 Fr-es sztent behelyezéshez 20 db.
Stentbehelyező szet 7 Fr sztent behelyezéshez 5 db.
Stentbehelyező Introducer Kit 45 db.
Epeúti tágító katheter 3 db.
Bll típusú papillotom 5 db.
Többször használatos Dormia kosár lithotripsiához 50 db.
Vezető drótra húzható Dormia kosár lithotripsiához 10 db.
Nasojejunalis szonda 90 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:3
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
EUS, Enteroszkópia vizsgálatok tartozékai.
3. rész
Ultrahang vezérelt aspirációs tű db.
22G 20 db
19G 1 db
25G 3 db
Enteroszkóphoz injektor 20 db.
Enteroszkóphoz polypektómiás hurok 20 db.
Cystogastrostome - pseudo-cysta szájaztatáshoz szolgáló diatermiás beszúró eszköz 2 db.
Enteroszkóphoz biopsiás csípő 30 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:4
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
Mintavételi és idegentest eltávolításhoz szükséges eszközök.
4. rész
Többször használatos idegentest fogó, 2 db.
Egyszerhasználatos polypektómiás hurok 90 db.
Endoscopos biopsiás fogó 2 db.
Endoscopos biopsiás fogó, ovális 20 db.
Endoscopos biopsiás fogó, ovális 1 db.
Többször használatos polypfogó, 3 ágú 1 db.
Többször használatos polypfogó, 5 ágú 1 db.
Többször használatos nyelőcsőbiopsiás csípő 70 db.
Egyszer használatos polypektómiás hurok, forgatható, 30 db.
Egyszer használatos polypektómiás hurok, hexagonál, 100 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:5
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
Kiegészítő eszközök endoszkópiához.
5. rész
Endoscopos harapásgátló felnőtt 5 db.
Endoscopos harapásgátló gyerek 2 db.
Harapásgátló szájcsutora felnőtt 3 db.
Harapásgátló szájcsutora gyermek 2 db.
Víz-levegő szelep 5 db.
Szívószelep 50 db.
Endoszkópos víztartály 3 db.
Zárósapka 4 db.
Vízellátó cső 1 db.
Mosócső 4 db.
Egyballonos hüvely enteroscophoz 20 db.
Endoscopos ballontágító katheter 4 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:6
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
6. rész
Vékonybél kapszula 60.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:7
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
Műanyag Stentek.
7. rész
Epeúti műanyag stent db.
5 cm, 10 db
7 cm, 70 db
9-10 cm, 10 db
12 cm, 10 db
15 cm hosszú 10 db
Epeúti műanyag stent, db.
10 Fr/12 cm 10 db
10 Fr / 15 cm 10 db
Hasnyálmirigy műanyag stent db.
5 Fr, 5 cm 10 db
5 Fr, 7 cm 10 db
7 Fr, 7 cm, 3 db
7 Fr 10 cm 3 db
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:8
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
Fém Stentek.
8. rész
Öntáguló epeúti fémstent 7 db.
Nyelőcső fémstent 6 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:9
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
Eh. endoscopos clip behelyező set.
9. rész
Egyszer használatos endoscopos clip behelyező set (nagyméretű)clippel 20 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:10
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
Endoscopos „HOT" biopsiás fogó.
10. rész
Endoscopos „HOT" biopsiás fogó 2 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-518063:obj:11
Classification
CPV / 33140000
Description
Adásvételi keretszerződés gasztroenterológiai endoszkópos szakmai anyagok beszerzése egy éves időtartamra, konszignációs raktár kihelyezéssel.
Az egyes termékek kapcsán rögzített darabszámok képezik a keretszerződés teljes mennyiségét az alábbiak szerint:
Oesophagus varixligator gyűrűkkel.
11. rész
Oesophagus varixligator gyűrűkkel 10 db.
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm rendelet 46. § (3) bekezdését alkalmazza, mely szerint: ahol a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása szükségessé tette meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást, ezekben a konkrét esetekben a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, és a megnevezés mellett „vagy azzal egyenértékű” terminust minden esetben alkalmazza Ajánlatkérő, azt minden esetben érteni kell, Ajánlattevők eszerint tehetik meg ajánlatukat. Az egyenértékűséget az ajánlatban az ajánlattevőnek kell igazolni külön nyilatkozatban, megadva azt a terméket, mely esetében egyenértékű ajánlatot tesz, megnevezve az egyenértékűség objektív bizonyítékát.
Érvénytelen az ajánlat, ha a megajánlott áruk a benyújtott teljesített paraméterek, és műszaki leírás alapján nem felelnek meg a dokumentációban a termékek specifikációs táblázatában előírt teljesítendő minimumkövetelményeknek, azaz a termékek specifikációs táblázatában előírt minimumkövetelményeket a megajánlott paraméterek nem elégítik ki.
Eltérés a megadott méretektől: Ahol nincs tól-ig határ megadva, ott az eltérés mértéke + 5 % lehet (egy adott tételen belül különféle méretek előírása esetén azonban azonos méretek nem ajánlhatóak), méterben megadott mértékegység esetében termékek esetében is + 5 % lehet az eltérés. A megajánlott (db, méter) mennyiségeket dobozos egész kiszerelésben kérjük megadni.
Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a szállítás, csomagolás és kirakodás költségeit.
A nyertes ajánlattevőnek konszignációs raktárkészletet kell biztosítania, melyet a szerződés hatályba lépését követően 10 napon belül köteles leszállítani. A konszignációs raktárkészlet nagyságrendje az éves árumennyiség 20 %- a.
A leszállításra került termékek esetében szavatolnia kell az Ajánlattevőnek a leszállítástól számított 1 éves felhasználhatóságot.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Markusovszky Egyetemi Oktatókórház
Street address
Markusovszky Lajos utca 5.
Locality
Szombathely
Postal code
9700
Country
HU
Contact name
Varga Tímea
E-mail
markukozbesz@v-m.hu
Phone
+36 14532889
Fax
+36 14532890
Website
Link

Organization data Organization in JSON