Hungary - Nyíregyháza: Reagents and contrast media

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:2018-388458
Date
2018-09-06
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Nyíregyháza: Reagents and contrast media
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2018-09-06 - ?

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:1
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összeköttetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.Az I. részhez tartozó készülék biztosítási kötelezettség teljesíthető használt készülékekkel is melyek üzembe helyezéstől eltelt kora max. 120 hónap lehet.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata,— 28 m3-es 2-8oMegjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipI. RÉSZ:I.0 fejezet: Preanalitikai és integrációs rendszerI.1. fejezet: Klinikai kémiai vizsgálatok; 62 db vtip, össz. 4 162 062 db vszám;I.2. fejezet: Immunkémiai vizsgálatok; 58 db vtip, össz. 435 404 db vszám;I.3. fejezet: Hemosztazeológiai vizsgálatok; 15 db vtip, össz. 169 068 db vszám;I.4. fejezet: Haematológiai vizsgálatok; 4 db vtip, össz. 496 558 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46. § (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:2
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl az ajánlatkérő tulajdonát képező készülék szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatásait is beleértve) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— a műszerhez rendelt nyomtató fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipII. RÉSZ: TELJESVÉR AGGREGOMETRIA: 1db vtip, össz. 700 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:3
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A III. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipIII. RÉSZ: KARDIÁLIS TROPONIN ÉS PROKALCITONIN VIZSGÁLAT; 2 db vtip, össz. 29230 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:4
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A IV. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipIV. RÉSZ: VIZELETDIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLATOK; 4 db vtip, össz. 264 777 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:5
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.Az V. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipV. RÉSZ: ALLERGIA VIZSGÁLATOK; 1 db vtip, össz. 238 394 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:6
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A VI. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipVI. RÉSZ: ELFO VIZSGÁLATOK; 3 db vtip, össz. 5 391 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:7
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A VII. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipVII. RÉSZ: ELISA VIZSGÁLATOK; 37 db vtip, össz. 67 892 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:8
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A VIII. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipVIII. RÉSZ: HbA1 MEGHATÁROZÁS (HPLC); 1 db vtip, össz. 82405 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:9
Classification
CPV / 33696000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.A IX. rész vonatkozásában nincs készülék biztosítási és kapcsolódó kötelezettség.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipIX. RÉSZ: GYORSTESZTEK; 5 db vtip, össz. 5 240 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:10
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A X. részhez tartozó készülék biztosítási kötelezettség teljesíthető használt készülékekkel is melyek üzembe helyezéstől eltelt kora max. 120 hónap lehet.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata,— X. RÉSZ: Termosztát szoba karbantartása, javítása, üzemben tartása.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipX. RÉSZ: MIKROBIOLÓGIAI VIZSGÁLATOK; össz. 486 411 db OENO szerinti vszám, 79 200 db minta;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:11
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A XI. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipXI. RÉSZ: MOLEKULÁRIS MIKROBIOLÓGIAI VIZSGÁLATOK; 1db vtip, össz. 7 600 db OENO szerinti vszám, 1 900 db minta;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:12
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A XII. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipXII. RÉSZ: KLINIKAI KÉMIAI VIZSGÁLATOK; 38 db vtip, össz. 2082842 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:13
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A XIII. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipXIII. RÉSZ: IMMUNKÉMIAI VIZSGÁLATOK; 9 db vtip, össz. 56246 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:14
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A XIV. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipXIV. RÉSZ: HEMOSZTAZEOLÓGIAI VIZSGÁLATOK; 5 db vtip, össz. 61954 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:15
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A XV. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipXV. RÉSZ: HAEMATOLÓGIAI VIZSGÁLATOK; 3 db vtip, össz. 141282 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:obj:16
Classification
CPV / 33696000
Additional classifications
CPV / 33696500
CPV / 50400000
CPV / 38000000
Description
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és az üzemeltetés műszaki feltételeinek - beleértve karbantartást és javításokat is - biztosításával.Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése, a használatukhoz szükséges készülékek térítésmentes használatba adásával és szerződéses időszakban történő mindenre kiterjedő (anyag és vegyesanyag biztosításán túl szerviz és műszaki karbantartási szolgáltatások is) karbantartásával az alábbiak szerint és a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikált és meghatározott mennyiségben.Ajánlattevő köteles biztosítani a Közbeszerzési Dokumentumokban specifikáltak szerint a készülékek on-line összekötetését a mindenkori helyi laboratóriumi informatikai rendszerrel (LIS) (amennyiben az a szerződés futamideje alatt a LIS változik úgy az új LIS-hez való online kötések kialakítását is) a készülékek használatához szükséges szoftverek, személyzet betanítása mellett. A biztosítani szükséges eszközökre vonatkozó információkat a közbeszerzési dokumentumok tartalmazzák.A XVI. rész eszközei esetében kizárólag új készülékek ajánlhatók.A nyertes ajánlattevő feladata továbbá:— valamennyi kiírt eszköz (beleértve a hűtők, centrifugák stb.) karbantartása és javítása (adott esetben cseréje),— a megjelölt műszerek online kötése a mindenkori laboratóriumi informatikai rendszerekhez,— speciális minőségű vizet igénylő berendezések kiszolgálására az érintett gyártók által előírt minőségű vízellátás biztosításához szükséges eszközpark használatba adása és annak folyamatos karbantartásának, javításának biztosítása,— a nyomtatók fogyóanyagainak, karbantartásának, javításának biztosítása a nyertes pályázó feladata.Megjegyzés:— NEAK felé lejelentett teljes vizsgálatszám a továbbiakban: vszám— vizsgálat típus a továbbiakban: vtipXVI. RÉSZ: VIZELETDIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLATOK; 2 db vtip, össz. 149101 db vszám;A pontos mennyiségi és minőségi adatokat, a biztosítandó eszközök adatait/műszaki leírását a Közbeszerzési Dokumentumok tartalmazzák. Irányadóak a 321/2015 (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bek. rendelkezései („vagy azzal egyenértékű”). A specifikációban megjelölt mennyiségek 1 évre szükséges mennyiségek.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:0
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - I. rész - Kémiai; Immunkémiai; Hemosztazeológiai; Haematológiai vizsgálatok
Date
2018-07-27
Status
active
Suppliers
Diagnosticum Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:1
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - II. RÉSZ - TELJESVÉR AGGREGOMETRIA
Date
2018-07-27
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:2
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - III. RÉSZ - KARDIÁLIS TROPONIN ÉS PROKALCITONIN VIZSGÁLAT
Date
2018-07-27
Status
active
Suppliers
Diagnosticum Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:3
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - IV. RÉSZ - VIZELETDIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLATOK
Date
2018-07-27
Status
active
Suppliers
Diagnosticum Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:4
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - V. RÉSZ - ALLERGIA VIZSGÁLATOK
Date
2018-07-27
Status
active
Suppliers
Diagnosticum Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:5
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - VI. RÉSZ - ELFO VIZSGÁLATOK
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:6
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - VII. RÉSZ - ELISA VIZSGÁLATOK
Date
2018-07-27
Status
active
Suppliers
Diagnosticum Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:7
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - VIII. RÉSZ - HbA1c MEGHATÁROZÁS (HPLC)
Date
2018-07-27
Status
active
Suppliers
Diagnosticum Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:8
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - IX. RÉSZ - GYORSTESZTEK
Date
2018-07-27
Status
active
Suppliers
Diagnosticum Zrt.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:9
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - X. RÉSZ - MIKROBIOLÓGIAI VIZSGÁLATOK
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:10
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - XI. RÉSZ - MOLEKULÁRIS MIKROBIOLÓGIAI VIZSGÁLATOK
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:11
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - XII. FEJEZET - KÉMIAI VIZSGÁLATOK
Date
2018-07-27
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:12
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - XIII. FEJEZET - IMMUNKÉMIAI VIZSGÁLATOK
Date
2018-07-27
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:13
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - XIV. FEJEZET - HEMOSZTAZEOLÓGIAI VIZSGÁLATOK
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:14
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - XV. FEJEZET - HAEMATOLÓGIAI VIZSGÁLATOK
Date
2018-07-27
Status
active

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-495558:award:15
Title
Laboratóriumi reagensek és egyéb kellékanyagok beszerzése - XVI. RÉSZ - VIZELETDIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLATOK
Date
2018-07-27
Status
active

Parties

Roles
buyer
Organization name
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
Street address
Szent István utca 68.
Locality
Nyíregyháza
Postal code
4400
Country
HU
Contact name
Nagy Elemér
E-mail
info@mkkozpont.hu
Phone
+36 42999600
Fax
+36 42999601
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Diagnosticum Zrt.
Street address
Attila u. 126.
Locality
Budapest
Postal code
1047
Country
HU
E-mail
imre@diagnosticum.hu

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Roche (Magyarország) Kft.
Street address
Edison u. 1.
Locality
Budaörs
Postal code
2040
Country
HU
E-mail
krisztina.marinkacsa@roche.com

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Beckman Coulter Magyarország Kft.
Street address
Papírgyár u. 58-59.
Locality
Budapest
Postal code
1038
Country
HU
E-mail
atoth@beckman.hu

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Sysmex Hungária Kft.
Street address
Bécsi út 271.
Locality
Budapest
Postal code
1037
Country
HU
E-mail
info@sysmex.hu

Organization data Organization in JSON