Bulgaria - Sofia: Food, beverages, tobacco and related products

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:2017-458667
Date
2017-11-17
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Food, beverages, tobacco and related products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price
Award period
2017-12-20 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

1. Участникът трябва да притежава удостоверение за регистрация по чл. 12 от Закона за храните за производство и/или търговия с храни, с обхват на регистрацията, включващ всички групи храни от предмета на поръчката, за която подава оферта, издадено от съответната Областна дирекция по безопасност на храните (ОДБХ), а за участник чуждестранно лице — да има регистрация в аналогичен регистър съгласно законодателството на държавата членка, в която е установен.
Участникът следва да посочи информацията в Част IV: Критерии за подбор, буква А: ГОДНОСТ, т. 1 от ЕЕДОП.
Преди сключване на договор, участникът определен за изпълнител, следва да представи заверено копие от валидно удостоверение за регистрация по чл. 12 от Закона за храните, а ако е чуждестранно лице, осъществяващо директни доставки на храни на територията на Република България от други държави членки, и/или еквивалентен (аналогичен) документ от компетентния орган на държавата членка, удостоверяващ разрешената дейност (производство и/или търговия с храни), включващ групите храни от предмета на договора, за които участникът е определен за изпълнител.
На основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.

Economic/financial eligibility:

1. Съгласно §2, т. 67 от ДР на ЗОП: "Оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката" е сума, равна на частта от нетните приходи от продажби, реализирана от дейност, попадащи в обхвата на обществената поръчка.“.
За участник чуждестранно лице, оборотът се изчислява по официалния курс на Българска народна банка за съответната валута в лева.
На основание чл. 61, ал. 3 от ЗОП, когато обществената поръчка е разделена на обособени позиции, изискването се прилага по отношение на всяка отделна обособена позиция.
Когато участник участва за повече от една обособена позиция, критерият се прилага за всяка позиция поотделно, а не в сбор, т.е. в случай, че участникът е доказал оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката за позицията с най-висока стойност, то се счита, че е покрил минималното изискване за всяка една от тези позиции.
Участникът следва да посочи информацията в Част IV: Критерии за подбор, буква Б: ИКОНОМИЧЕСКО И ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ от ЕЕДОП.
Преди сключване на договор, участникът определен за изпълнител, следва да представи документи по чл. 62, ал. 1, т. 3 от ЗОП — годишните финансови отчети или техни съставни части, когато публикуването им се изисква, в случай, че същите не са достъпни чрез пряк и безплатен достъп до съответната национална база данни, както и документ по чл. 62, ал. 1, т. 4 от ЗОП — справка за оборота в сферата, попадаща в обхвата на поръчката.
Когато по основателна причина участникът не е в състояние да представи поисканите от Възложителя документи, той може да докаже своето икономическо и финансово състояние с помощта на всеки друг документ, който Възложителят приеме за подходящ.
На основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.

Economic/financial minimum level:

1. Участникът трябва да има реализиран минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката (съгласно §2, т. 67 от ДР на ЗОП), изчислен на база годишните обороти, за последните три приключили финансови години, в зависимост от датата, на която участникът е създаден или е започнал дейността си, в размер не по-малък от размера на прогнозната стойност за обособената позиция, за която участва.

Technical/professional eligibility:

1. Под „дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на обществената поръчка“ следва да се разбират доставки на хранителни продукти с обем (количество) не по — малко от прогнозното количество за съответната обособена позиция, за която участникът подава оферта.
Когато участник участва за повече от една обособена позиция, критерият се прилага за всяка позиция поотделно, а не в сбор, т.е. в случай, че участникът е доказал обем (количество) за позицията с най-голямо прогнозно количество, то се счита, че е покрил минималното изискване за всяка една от тези позиции.
Участникът следва да посочи информацията в Част IV: Критерии за подбор, буква В: ТЕХНИЧЕСКИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОСОБНОСТИ, т. 1б) от ЕЕДОП.
Преди сключване на договор, участникът определен за изпълнител, следва да представи в оригинал Списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно със заверено копие/оригинал на доказателство за извършената доставка. В представеното доказателство следва да се съдържа и информация за обема (количествата) на доставените продукти.
2. Информацията относно издадени от независими органи сертификати и доказващи, че участникът отговаря на стандартите за осигуряване на качеството следва да се посочи в Част IV: Критерии за подбор, буква Г: СТАНДАРТИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО И СТАНДАРТИ ЗА ЕКОЛОГИЧНО УПРАВЛЕНИЕ от ЕЕДОП.
Преди сключване на договор, участникът определен за изпълнител, следва да представи заверено копие от валиден сертификат, който удостоверява съответствието на участника със стандарта за управление на качеството, посочен в изискването или еквивалентен такъв.
Сертификатът трябва да е издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят ще приема и еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки.
Възложителят ще приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участник не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини. В тези случаи участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.
На основание чл. 67, ал. 5 от ЗОП, Възложителят може да изисква от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразното провеждане на процедурата.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът трябва да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на обществената поръчка през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата.
2. Участникът трябва да има внедрена сертифицирана система за управление на безопасността на храните EN ISO 22000 или еквивалент, с обхват включващ предмета на поръчката (производство/дистрибуция/продажба/доставка на храни по смисъла на чл. 2 от Закона за храните). Сертификатът трябва да е валиден и да е издаден от независими лица, които са акредитирани по съответната серия европейски стандарти от Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“ или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация за акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал. 2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят приема еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки. Възложителят приема и други доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на качеството, когато участник не е имал достъп до такива сертификати или е нямал възможност да ги получи в съответните срокове по независещи от него причини, като в този случай участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-11-17 - 2017-12-20
Value
13 627 320.42 BGN
Minimum value
13 627 320.42 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:1
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15612100
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — пшеничено брашно тип 500, с нетна маса 1 килограм за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.1 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки пшеничено брашно тип 500, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 836 877 (словом: осемстотин тридесет и шест хиляди осемстотин седемдесет и седем) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:2
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 03211300
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — ориз, с нетна маса 1 килограм за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.2 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки ориз, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 557 918 (словом: петстотин петдесет и седем хиляди деветстотин и осемнадесет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:3
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15851000
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — макаронени изделия — спагети, с нетна маса 0,500 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.3 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки макаронени изделия — спагети, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 836 877 (словом: осемстотин тридесет и шест хиляди осемстотин седемдесет и седем) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:4
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15331400
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — стерилизирана лютеница, с нетна маса 0,500 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.4 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки стерилизирана лютеница, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 278 959 (словом: двеста седемдесет и осем хиляди деветстотин петдесет и девет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:5
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15331400
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — фасул зелен стерилизиран, с нетна маса 0,800 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.5 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки фасул зелен стерилизиран, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 836 877 (словом: осемстотин тридесет и шест хиляди осемстотин седемдесет и седем) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:6
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15331420
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — домати белени стерилизирани, с нетна маса 0,800 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.6 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки домати белени стерилизирани, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 557 918 (словом: петстотин петдесет и седем хиляди деветстотин и осемнадесет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:7
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15331400
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — грах зелен стерилизиран, с нетна маса 0,800 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.7 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки грах зелен стерилизиран, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 557 918 (словом: петстотин петдесет и седем хиляди деветстотин и осемнадесет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:8
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15331400
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — стерилизиран гювеч, с нетна маса 0,800 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.8 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки стерилизиран гювеч, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 557 918 (словом: петстотин петдесет и седем хиляди деветстотин и осемнадесет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:9
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15332290
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — конфитюр едноплодов, с нетна маса 0,500 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.9 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки конфитюр едноплодов, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 278 959 (словом: двеста седемдесет и осем хиляди деветстотин петдесет и девет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:10
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15131000
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — стерилизирани месни консерви — говеждо в собствен сос, с нетна маса 0,300 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.10 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки стерилизирани месни консерви — говеждо в собствен сос, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 278 959 (словом: двеста седемдесет и осем хиляди деветстотин петдесет и девет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:11
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15131000
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — стерилизирани месни консерви — говежди кюфтета в бял сос, с нетна маса 0,300 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.11 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки стерилизирани месни консерви — говежди кюфтета в бял сос, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 557 918 (словом: петстотин петдесет и седем хиляди деветстотин и осемнадесет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:12
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15131000
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — стерилизирани месни консерви — пиле фрикасе, с нетна маса 0,300 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.12 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки стерилизирани месни консерви — пиле фрикасе, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 278 959 (словом: двеста седемдесет и осем хиляди деветстотин петдесет и девет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:13
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15241200
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — стерилизирани рибни консерви — херинга в доматен сос, с нетна маса 0,170 килограма за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.13 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки стерилизирани рибни консерви — херинга в доматен сос, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 278 959 (словом: двеста седемдесет и осем хиляди деветстотин петдесет и девет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:14
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 03221210
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — фасул зрял, с нетна маса 1 килограм за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.14 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки фасул зрял, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 557 918 (словом: петстотин петдесет и седем хиляди деветстотин и осемнадесет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:15
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 03212211
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — леща, с нетна маса 1 килограм за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.15 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки леща, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 557 918 (словом: петстотин петдесет и седем хиляди деветстотин и осемнадесет) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:16
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15831200
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — захар кристална, с нетна маса 1 килограм за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.16 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки захар кристална, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 836 877 (словом: осемстотин тридесет и шест хиляди осемстотин седемдесет и седем) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-458667:obj:17
Classification
CPV / 15000000
Additional classifications
CPV / 15411200
Description
Предмет на обособената позиция е закупуване на хранителния продукт — олио слънчогледово, рафинирано, с нетна маса 1 литър за всяка една опаковка, произведен или закупен от пазара на Европейския съюз. Продуктът и неговата опаковка трябва да отговарят на изискванията, посочени в Техническата спецификация по обособената позиция — Приложение № 11.17 от документацията за обществената поръчка.
Участникът следва да предложи максимално количество опаковки олио слънчогледово, рафинирано, до размера на прогнозната стойност за тази обособена позиция, но не по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, а именно: 836 877 (словом: осемстотин тридесет и шест хиляди осемстотин седемдесет и седем) опаковки. Максималното количество се изчислява на база предложената от участника единична цена (с ценовото предложение), чрез прилагане на алгоритъма посочен в РАЗДЕЛ IV. „Критерий за възлагане на поръчката“ от документацията за обществената поръчка.
Максималното количество опаковки трябва да е в цели единици. Не се допуска офериране на частични опаковки.
Важно!
Участник предложил количество опаковки, което е по-малко от определеното от Възложителя прогнозно количество, ще бъде отстранен от участие в процедурата.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Agentsiya za sotsialno podpomagane
Street address
ul. „Triaditsa“ No. 2
Locality
Sofiya
Postal code
1051
Country
BG
Contact name
Lyubomir Hristov Lalev
E-mail
l.lalev@asp.government.bg
Phone
+359 2811-9643
Fax
+359 2935-0511
Website
Link

Organization data Organization in JSON