Hungary - Kaposvár: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-435874:2017-435874
Date
2017-11-02
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Kaposvár: Medical equipments
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price
Award period
2017-12-11 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

A feltételek felsorolása és rövid ismertetése: A közbeszerzési eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1) és (2) szerinti bármely kizáró ok fennáll, vagy részéről az a közbeszerzési eljárás során következik be.
A kizáró okok fenn nem állásáról ajánlattevő és az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban Korm. rendelet) 2. § szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 4. §, illetve 6. §. szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani.
Ajánlatkérő köteles elfogadni a Korm. rendelet 7. § szerinti formanyomtatványt is.
A formanyomtatvány és az igazolások keltezése nem lehet régebbi dátumú a jelen felhívás feladásának napjától.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 62. § (1) bekezdés i) pontjában és a Kbt. 64. §-ában foglaltakra.
Az alkalmasság igazolásában részt vevő alvállalkozó tekintetében az egységes európai közbeszerzési dokumentum benyújtásával az ajánlattevő vagy részvételre jelentkező eleget tesz a Kbt. 67. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozati kötelezettségének. Korm. rendelet 15.§ (1) bekezdés.
A Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén Ajánlattevő a Korm. rendelet 8. § és 10. § szerinti köteles igazolni a kizáró okok fenn nem állását.
A kizáró okok tekintetében a fentieken túlmenően a Korm. rendelet 1-8., 10., 12-16. §-ai irányadók.
Ajánlatkérő tájékoztatja az ajánlattevőket, hogy a Korm. rendelet. 2.§ (1) c) pontjára és a 2.§ (5) bekezdésére figyelemmel, ajánlatkérő elfogadja az ajánlatkérő egyszerű nyilatkozatát, ezért az alkalmassági követelményeket nem kell az EEKD formanyomtatványban feltüntetni, tehát az EEKD formanyomtatványának IV. rész D. pontjában elegendő az alfa pont kitöltése.

Economic/financial eligibility:

P/1. Ajánlattevő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (1) bekezdés a) pontjára tekintettel a Kbt. 69. § (4)-(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén köteles benyújtani valamennyi – a vizsgált időszakban létező – pénzforgalmi számláját vezető pénzügyi intézményétől származó nyilatkozatot, melyben az alábbi adatok szerepelnek:
— számlavezető pénzügyi intézmény neve és székhelye,
— számlanyitás dátuma, adott esetben a számla megszüntetésének időpontja,
— a vezetett számla száma,
— arra vonatkozó nyilatkozat, hogy az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben ajánlattevő számláján 30 napon túli sorba állítás előfordult-e. (amennyiben a vizsgált időszakban került megnyitásra, vagy megszüntetésre valamely számla, úgy értelemszerűen ezen időszakra vonatkozóan szükséges az adott számla tekintetében nyilatkozni).
Amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, úgy Ajánlatkérő elfogadja az ezen időszakból származó, fentiek szerinti igazolást is, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak.
Ajánlatkérő sorba állítás alatt a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 2. § 25. pontja szerinti fogalmat érti.
Ajánlattevő ezen irat(ok) tekintetében – adott esetben – alkalmazhatja a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (7) bekezdésében foglaltakat. Az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 5. § (1) bekezdése szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani azzal, hogy ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.
Amennyiben az ajánlattevő több részre is ajánlatot kíván tenni, így a fenti dokumentumo(ka)t elegendő egy alkalommal és nem részenként külön-külön benyújtani.

Economic/financial minimum level:

P/1. Alkalmatlan az ajánlattevő valamennyi rész esetében, ha bármelyik pénzforgalmi számláján (mely a vizsgált időszakban létezett) az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben (vagy amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, így ettől az időponttól kezdődően az eljárást megindító felhívás feladásának időpontjáig terjedő időszakban) (vagy a vizsgált időszakban megnyitott, vagy megszűnt számla esetében a megnyitástól, a megszűnt számla esetében a megszüntetésig releváns időszakban) 30 napon túli sorba állítás előfordult.
A Kbt. 65. § (6) bekezdése alapján a P/1. alkalmassági követelménynek a közös ajánlattevők közül elegendő, ha egyikük megfelel.
Az alkalmassági követelményeknek ajánlattevő a Kbt. 65. § (7) bekezdésében foglalt rendelkezések szerint bármely más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva is megfelelhet.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (8) bekezdésében foglaltakra, amely a Ptk. 6:419. § szerinti kezességvállalásra kötelezi a gazdasági és pénzügyi alkalmasságot igazoló szervezetet.
Ajánlattevőnek, ha az előírt alkalmassági követelményeket más szervezet kapacitásaira támaszkodva felel meg, alkalmaznia kell a Kbt. 67. § (3) bekezdésében foglaltakat.
A benyújtott nyilatkozatoknak, igazolásoknak alkalmasnak kell lenniük a gazdasági és pénzügyi alkalmasság megállapítására.
Az alkalmasság feltételeit és igazolását a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozta meg Ajánlatkérő.
Ajánlatkérő továbbá felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (11) bekezdésében foglaltakra.

Technical/professional eligibility:

Ajánlattevő (továbbiakban:AT)a Kbt. 69.§(4)-(7) bek. alkalmazás esetén köteles benyújtani:
M/1. AT a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban Korm.r.) 21. § (1) bek. a) pontjára tekintettel köteles benyújtani a jelen felhívás feladását megelőző három év (ezen vizsgált három évben befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett) közbeszerzés tárgya szerinti (angiográfiai és/vagy, interventionális radiológiai és /vagy, neurointerventionális és/vagy haemodinamikai eszközök szállítása) legjelentősebb szállításainak ismertetését a Korm. r. 22. § (1) bekezdésében előírt módon, a 22. § (2) bekezdése szerinti tartalommal. A nyilatkozatban vagy igazolásban legalább fel kell tüntetni a szerződés tárgyát (a leszállított áruk megjelölését, különösen a közbeszerzés tárgyára tekintettel), az ellenszolgáltatás összegét a 17. és a 92. rész estében, a teljesített mennyiséget az 1-16., 18-91., 93-125. részek esetében, a teljesítés idejét (kezdés és befejezés év, hó, nap) és helyét, a szerződést kötő másik fél, valamint a részéről információt nyújtó személy nevét és tel.számát vagy e-mail címét, továbbá nyilatkozni kell, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.
A Korm. r. 21. § (1a) bekezdés a) pontja szerint a bemutatott szállítás(ok)nak a vizsgált három éves időszakban kell befejezettnek lennie, és a bemutatott szállítás megkezdésének a felhívás feladását megelőző 6 évben kellett megtörténnie.
A Korm. r. 21/A.§ alapján ajánlatkérő a teljesítés igazolásaként elfogadja annak igazolását is, ha a referencia követelményben foglalt teljesítés (mennyiségben vagy értékben – a rész tekintetében releváns adat szerint) a szerződés részteljesítéseként valósult meg.
A jelen pont szerinti alkalmassági követelménynek való megfelelés egy vagy több, a közbeszerzés tárgya szerinti szerződés bemutatásával is igazolható, vagyis a kért mennyiség vagy érték ( az adott rész tekintetében releváns adat szerint) több referencia összmennyiségével összmennyiségével/értékével is teljesíthető.
Amennyiben az ajánlattevő több rész tekintetében ajánlatot kíván tenni, úgy a részek estében elvárt referenciamennyiségek és/vagy értékek összeadódnak, vagyis valamennyi rész estében elvárt referenciamennyiség és/vagy érték igazolása szükséges az alkalmassági követelménynek való megfeleléshez.
Ha a bemutatni kívánt szerződés határozatlan időtartamú, vagy annak időbeli hatálya az eljárást megindító felhívás feladásáig még nem járt le, úgy AK a vizsgált időintervallumon belül teljesített szállítás(ok)ra vonatkozó teljesített értéket és vagy mennyiséget veszi figyelembe az AT alkalmasságának megállapítása során.
Amennyiben a bemutatni kívánt szerződés a közbeszerzés tárgyán kívül egyéb feladatok teljesítését is magában foglalja, AK kizárólag a közbeszerzés tárgya szerinti, teljesített szerződéses értéket és vagy mennyiségét veszi figyelembe az AT alkalmasságának megállapítása során.
M/2.A .Korm.r. 21. § (1) bek h) pontjára tekintettel:
M/2.1.minden általa megajánlott rész vonatkozásában minden megajánlott termékre gyártói termékleírást (másolati példányban) vagy ha ilyen dokumentum (AT cégszerű nyil. szerint) nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyil. formájában. A termékleírás vagy műszaki leírás tartalmazza legalább a termék megnevezését, a gyártó megnevezését, a termék gyártói/szállítói kódját, műszaki paramétereit, jellemzőit és minden olyan adatot és információt, amelyből a termék közbeszerzési dokumentumokban előírt műszaki követelményeknek való megfelelősége megállapítható. A gyártói termékleírás fogalma a közbeszerzési dokumentumokban;
M/2.2. a 25, 28, 33, 46, 51, 53, 54, 61, 62, 63, 64, 65, 70, 72, 73, 74, 76, 87, 88, 89, 123, 124 részek tekintetében 1-1 db steril (ha a a specifikáció szerint steril a termék), klinikai körülmények között kipróbálható termékmintát.
Figyelem! Folytatódik a VI.4.3.) pontban.

Technical/professional minimum level:

Alkalmatlan ajánlattevő (továbbiakban:AT) az ajánlattétellel érintett rész szerinti szerződés teljesítésére, ha:
M/1. nem rendelkezik az eljárást megindító felhívás feladását megelőző három évben (ezen vizsgált három évben befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett) teljesített, legalább 1 db olyan referenciával, mely a jelen közbeszerzés tárgyát (angiográfiai és/vagy interventionális radiológiai és /vagy neurointerventionális és/vagy haemodinamikai eszközök szállítása) képező termék(ek) szállítására vonatkozott, és amely referencia mennyisége vagy érétke (az adott rész estében releváns előírás szerint) eléri legalább az alábbi mennyiséget vagy értéket
Rész száma Minimális elvárt referencia mennyiség / érték Mennyiségi egység
1. 900 db
2. 750 db
3. 112 db
4. 243 db
5. 7 db
6. 243 db
7. 3 db
8. 30 db
9. 18 db
10. 123 db
11. 7 db
12. 300 db
13. 1 650 db
14. 56 db
15. 3 db
16. 75 db
17. 5 500 Forint
18. 2 db
19. 56 db
20. 37 db
21. 225 db
22. 2 250 db
23. 37 db
24. 2 db
25. 60 db
26. 18 db
27. 56 db
28. 375 db
29. 131 db
30. 45 db
31. 7 db
32. 7 db
33. 750 db
34. 300 db
35. 337 db
36. 150 db
37. 225 db
38. 15 db
39. 56 db
40. 225 db
41. 225 db
42. 22 db
43. 18 db
44. 2 db
45. 2 db
46. 30 db
47. 3 db
48. 2 db
49. 11 db
50. 7 db
51. 225 db
52. 225 db
53. 112 db
54. 37 db
55. 1 db
56. 3 db
57. 18 db
58. 7 db
59. 11 db
60. 6 db
61. 112 db
62. 112 db
63. 112 db
64. 37 db
65. 15 db
66. 30 db
67. 7 db
68. 7 db
69. 15 db
70. 112 db
71. 7 db
72. 112 db
73. 112 db
74. 75 db
75. 7 db
76. 6 db
77. 11 db
78. 3 db
79. 11 db
80. 243 db
81. 6 db
82. 7 db
83. 1 üveg
84. 15 db
85. 3 db
86. 15 db
87. 75 db
88. 37 db
89. 26 db
90. 7 db
91. 3 db
92. 140 000 Forint
93. 6 db
94. 15 db
95. 30 db
96. 101 db
97. 3 db
98. 7 db
99. 3 db
100. 3 db
101. 3 db
102. 3 db
103. 7 db
104. 30 db
105. 1 db
106. 1 db
107. 3 db
108. 3 db
109. 37 db
110. 2 db
111. 262 db
112. 225 db
113. 15 db
114. 75 db
115. 56 db
116. 37 db
117. 37 db
118. 30 db
119. 18 db
120. 6 db
121. 3 db
122. 90 db
123. 750 db
124. 225 db
125. 18 db
A mennyiséget vagy értéket egész számban kell megadni.
A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1a) bekezdés a) pontja szerint a bemutatott szállítás(ok)nak a vizsgált három éves időszakban kell befejezettnek lennie, és a bemutatott szállítás megkezdésének a felhívás feladását megelőző hat évben kellett megtörténnie;
M/2. ha az adott rész tekintetében benyújtott gyártói termékleírásban vagy műszaki leírást tartalmazó nyilatkozatban foglaltak szerint vagy a benyújtott mintapéldány alapján az adott rész tekintetében megajánlott bármely termék nem felel meg a műszaki leírásban (specifikáció) megjelölt követelményeknek.
M/3. ha nem rendelkezik a részben található valamennyi tétel esetében az ajánlattételkor érvényes – a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozattal – és amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvánnyal, vagy ezzel egyenértékű dokumentummal, mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek.
Az M/1, M/2 és M/3. esetében is irányadó, hogy:
Közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek.
Alkalmazható a Kbt. 65. § (7) bekezdés, ekkor alkalmazandó a Kbt. 67. § (3) és a 65.§ (7) második fordulata. Az alkalmasság feltételeit és igazolását a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozta meg AT.A benyújtott nyilatkozatoknak, igazolásoknak alkalmasnak kell lenniük a műszaki és szakmai alkalmasság megállapítására.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-11-02 - 2017-12-11

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-435874:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Description
Angiográfiai, interventionális radiológiai, neurointerventionális és haemodinamikai eszközök szállítása konszignációs raktár biztosításával a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére határidős adásvételi szerződés keretében, kettő darab konszignációs raktár biztosításával, az alábbiak szerint:
1. Intervenciós izolációs szett coronarographiához 1 200db
2. Radiális típusú izoláló szett coronarographiához 1000db
3. Izolációs szett neuro- és perifériás intervencióhoz 150db
4. Izolációs szett diagnosztikus angiográfiához 325db
5. Vezető drót 260cm10db
6. Vezető drót 1. 325db
7. Vezető drót 2. 5db
8. Hidrofil vezetődrót40db
9. Hidrofil vezetődrót 2. 25db
10. Vezetődrót neurointervencióhoz 165db
11. Hydrophil vezetődrót perifériás intervencióhoz 10db
12. Introducer kit femoralis, coronarographiához400db
13. Introducer kit radialis hidrofil coronarographiához 2 200db
14. Introducer neurointervencióhoz 75db
15. Sheath-introducer eszköz5db
16. Standard introducer100db
17. Guiding introducer 1. 1db
18. Guiding introducer 2. 3db
19. Tágítók 75db
20. Angiográfiás punkciós tű 50db
21. Egyutas műanyag csap 300db
22. Coronarographiás diagnosztikus katéter radialis 3 000db
23. Sheatless guiding katéter50db
24. Diagnosztikus Katéter perifériás angiográfiához 3db
25. IC nyomásmérő drót80db
26. Femoralis punkciós hely elzáró eszköz (felszívódó) 25db
27. Érzáró eszköz neurointervencióhoz 75db
28. Radiális kompressziós szett500db
29. Y adapter175db
30. Kissing adapter 60db
31. Indeflátor neurointervencióhoz 10db
32. Introducer speciális 10db
33. PCI szett 1000db
34. Radiális vezető katéter coronarographiához 400db
35. Radiális vezető katéter, speciális görbületekkel coronarographiához 450db
36. Vezető katéter coronarographiához 200db
37. PTCA drótcsalád 300db
38. Vezetőkatéter neurointervencióhoz 20db
A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +100 % mértékben opciós eltérés lehetséges részeként, az opciós rész tekintetében ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az ajánlattevőnek igazolnia kell.
A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-435874:obj:2
Classification
CPV / 33100000
Description
Angiográfiai, interventionális radiológiai, neurointerventionális és haemodinamikai eszközök szállítása konszignációs raktár biztosításával a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére határidős adásvételi szerződés keretében, kettő darab konszignációs raktár biztosításával, az alábbiak szerint:
39. Vezetőkatéter neurointervencióhoz 2. 75db
40. PCI vezető drótok széles felhasználási területen való használatra 300db
41. PCI vezetődrót általános célokra 300db
42. PCI vezetődrót CTO megnyitására 30db
43. Mikrovezetődrót neurointervencióhoz 1. 25db
44. OCT katéter 3db
45. IVUS katéter 3db
46. Thrombusextractios eszköz 40db
47. Ideiglenes pacemaker elektróda 5db
48. Thrombectomias eszköz, leválasztható neurointervencióhoz 3db
49. Akut ischaemias stroke esetén használható thrombectomias eszköz, nem leválasztható neurointervencióhoz 15db
50. Embolia protectios eszköz neurointervencióhoz 10db
51. PCI ballon katéterek széles felhasználási területen való alkalmazásra 300db
52. Nagy méretválasztékú semicompliant és non-compliant koronáriás ballonkatéter 300db
53. PCI NC ballon, alacsony crossing porfile-al 150db
54. PCI ballon nehezen átjárható léziókhoz, alacsony crossing profile 50db
55. Intravascularis idegentest eltávolításásra szolgáló eszköz 2db
56. Pericardialis punctios szett 5db
57. Gyógyszerkibocsátó ballon általános használatra 25db
58. Cutting ballon 10db
59. Guide extension katéter 15db
60. Ballonkatéter 8db
61. DES abluminális grádiens bevonattal 150db
62. Króm-kobalt koronária stent bifurkáció kezelésére 150db
63. Króm-kobalt koronária stent anti-thrombotikus passzív bevonattal 150db
64. PTCA stent nagy flexibilitással 50db
65. BMS stent nehezen megközelíthető coronaria léziókhoz és kis erek szűkületeinél 20db
A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +100 % mértékben opciós eltérés lehetséges részeként, az opciós rész tekintetében ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az ajánlattevőnek igazolnia kell.
A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-435874:obj:3
Classification
CPV / 33100000
Description
Angiográfiai, interventionális radiológiai, neurointerventionális és haemodinamikai eszközök szállítása konszignációs raktár biztosításával a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére határidős adásvételi szerződés keretében, kettő darab konszignációs raktár biztosításával, az alábbiak szerint:
66. Stent neurointervencióhoz 1. 40db
67. Stent neurointervencióhoz 2. 10db
68. Stent neurointervencióhoz 3. 10db
69. Perifériás stent, öntáguló, 20db
70. DES széles indikációs területen való alkalmazásra 150db
71. Gyógyszerkibocsátó, felszívódó anyagból készült stent 10db
72. DES bifurkációs léziók ellátására ill.oldalágak sztentelésére 150db
73. Innovatív aktív és passzív bevonatú gyógyszerkibocsátó stent (DES) 150db
74. DES de-novo coronaria laesiokhoz 100db
75. Gyógyszerkibocsátó stent neurointervencióhoz 10db
76. Mikrokatéter CTO megnyitáshoz 8db
77. Microkatéter neurointervencióhoz 1. 15db
78. Extensios katéter neurointervencióhoz 1. 5db
79. Extensios katéter neurointervencióhoz 2. 15db
80. Összekötő 325db
81. Drenázs katéterek 8db
82. Drenázs szet 10db
83. Embolizációs anyag 2üveg
84. Emlő lokalizációs szett 1. 20db
85. Emlő lokalizációs szett 2. 5db
86. Galactográfiás szett 20db
87. DES kanyargós, hosszú léziók ellátásához 100db
88. Nem hagyományos fémötvözetû innovatív polimer-mentes gyógyszerkibocsátó stent coronaria intervencióhoz 50db
89. Gyógyszerkibocsátó coronária stent felszívódó polimerrel 35db
90. Diagnosztikus jobb szívfél katéter 10db
91. IABP 5db
92. Filter wire 1db
93. Innovatív gyógyszeres fém alapú felszívódó scaffold 8db
94. Perifériás stent, öntáguló, 20db
95. Ballonkatéter 40db
96. Chiba tű (4 tételben) 135db
97. Gyógyszerkibocsátó ballon neurointervencióhoz 5db
A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +100 % mértékben opciós eltérés lehetséges részeként, az opciós rész tekintetében ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az ajánlattevőnek igazolnia kell.
A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-435874:obj:4
Classification
CPV / 33100000
Description
Angiográfiai, interventionális radiológiai, neurointerventionális és haemodinamikai eszközök szállítása konszignációs raktár biztosításával a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére határidős adásvételi szerződés keretében, kettő darab konszignációs raktár biztosításával, az alábbiak szerint:
98. Stent neurointervencióhoz 4. 10db
99. Mikrovezetődrót neurointervencióhoz 2. 5db
100. Mikrovezetődrót neurointervencióhoz 3. 5db
101. Mikrovezetődrót neurointervencióhoz 4. 5db
102. Sheatless vezetőkatéter neurointervencióhoz 5db
103. Torquer mikrovezetődróthoz 10db
104. Mikrovezetődrót neurointervencióhoz 5. 40db
105. Vezetőkatéter neurointervencióhoz 4. 2db
106. Aspirációs katéter akut ischémiás stroke kezeléséhez 2db
107. Stent-graft aneurysma és coronaria-perforáció fedése céljából 5db
108. Borított coronaria stent 5db
109. Radialis introducer neurointervencióhoz 50db
110. Introducer 10 F sugárfogóvég tágítóval 11 cm 3db
111. Diagnosztikus katéter non-coronariás intervenciókhoz 350db
112. Y adapter 300db
113. Vezetőkatéter neurointervencióhoz 20db
114. PCI vezetődrót komplex coronaria laesiókhoz és neurointervencióhoz 100db
115. Microvezetődrót család neurointervencióhoz 75db
116. Ballon kis átmérőben neurointervencióhoz 50db
117. Ballon nagy átmérőben neurointervencióhoz 50db
118. Ballonkatéter 40db
119. Drenázs introducer 25db
120. Biliáris katéter 8db
121. Biliáris szett 5db
122. Embolizációs spirál 120db
123. Coronarographiás diagnosztikus katéter 1 000db
124. Alacsony profilú semicompliant ballonkatéter 300db
125. Gyógyszerkibocsátó ballon általános használatra 25db
A megjelölt mennyiségek AK tervezett 12 havi igényét fedezik azzal, hogy a szerződéses időtartam alatt a tervezett mennyiségtől max. +100 % mértékben opciós eltérés lehetséges részeként, az opciós rész tekintetében ajánlatkérő egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető.
Az AT által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek.
Ajánlatkérő tájékoztatja a gazdasági szereplőket, hogy a terméklista tekintetében AK a 321/2015. (X.30) Korm. rendelet 46.§ (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel járt el. Valamennyi, a felhívásban és a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ajánlatkérő valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az ajánlattevőnek igazolnia kell.
A műszaki követelmények részben meghatározott követelmények az egyes termékek tekintetében minimum elvárások. Ajánlattevő ezektől a jellemzőktől – Ajánlatkérő számára – kedvezőbb jellemzőkkel rendelkező termék megajánlhat – mely ajánlatot ajánlatkérő egyenértékű teljesítésként elfogad.
Ajánlattevő kizárólag az Ajánlatkérő előírásainak mindenben megfelelő steril termékekre tehet ajánlatot. A termékekkel kapcsolatosan az ajánlattevőnek figyelembe kell vennie a közbeszerzési dokumentumokban leírtakat is.
A megajánlott termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára: „A Döntőbizottság álláspontja szerint egy meghatározott műszaki elvárást tartalmazó ajánlatkérői beszerzési igénynél kizárt annak lehetősége, hogy ajánlattevők ún. biankó ajánlatot tegyenek, azaz ne közöljék, hogy mely konkrét termékekkel fognak teljesíteni. Ez az elvárás a beszerzés tárgyából és jellegéből adódik, hiszen jelen eljárás tárgya árubeszerzés.”.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
Street address
Tallián Gyula utca 20–32.
Locality
Kaposvár
Postal code
7400
Country
HU
Contact name
dr. Moizs Mariann, PhD, főigazgató
E-mail
foigtitk@kmmk.hu
Phone
+36 82501300
Fax
+36 82412321
Website
Link

Organization data Organization in JSON