Hungary - Zalaegerszeg: Angiography devices

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-393110:2017-393110
Date
2017-10-06
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2017-393110
Releases
2017-10-06 (ocds-pyfy63:2017-393110:2017-393110)
2018-10-16 (ocds-pyfy63:2017-393110:2018-450975)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Zalaegerszeg: Angiography devices
Award criteria details
Mixed

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price (97)
- Quality: Előny a látható jelölt vég (Igen/Nem) (3)

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price (97)
- Quality: Előny a látható jelölt vég (Igen/Nem) (3)

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price (88)
- Quality: 12 cm-t elérő hossz rendelkezésre állása (Igen/Nem) (3)
- Quality: Végein 5 mm±40 % fedetlen szakasszal rendelkező változat (Igen/Nem) (3)
- Quality: Egyik végén reflux megakadályozására szolgáló szelepszerű kialakítású változat (Igen/Nem) (3)
- Quality: T és Y konfigurációjú kettős stentelést támogató kivitelű változat (Igen/Nem (3)
Award period
2017-11-16 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Az alábbiakban előírt kizáró okok valamennyi rész tekintetében irányadóak. A közbeszerzési eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1) és (2) szerinti bármely kizáró ok fennáll, vagy részéről az a közbeszerzési eljárás során következik be.
A kizáró okok fenn nem állásáról ajánlattevő és az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban Korm. rendelet) 2. § szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 4. §, illetve 6. §. szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani.
Ajánlatkérő köteles elfogadni a Korm. rendelet 7. § szerinti formanyomtatványt is.
A formanyomtatvány és az igazolások keltezése nem lehet régebbi dátumú a jelen felhívás feladásának napjától.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 62. § (1) bekezdés i) pontjában és a Kbt. 64. §-ában foglaltakra.
Az alkalmasság igazolásában részt vevő alvállalkozó tekintetében az egységes európai közbeszerzési dokumentum benyújtásával az ajánlattevő vagy részvételre jelentkező eleget tesz a Kbt. 67. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozati kötelezettségének. Korm. rendelet 15. § (1) bekezdés.
A Kbt. 69. § (4)–(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén Ajánlattevő a Korm. rendelet 8. § és 10. § szerinti köteles igazolni a kizáró okok fenn nem állását.
A kizáró okok tekintetében a fentieken túlmenően a Korm. rendelet 1-16. §-ai irányadóak. Ajánlatkérő tájékoztatja az ajánlattevőket, hogy a Korm. rendelet. 2. § (1) c) pontjára és a 2. § (5) bekezdésére figyelemmel, ajánlatkérő elfogadja az ajánlatkérő egyszerű nyilatkozatát, ezért az alkalmassági követelményeket nem kell az EEKD formanyomtatványban feltüntetni.
Ha ajánlattevő, közös ajánlattevők bármelyike, alvállalkozó, illetve kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet (az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő) cégjegyzék adatainak bejegyzésével kapcsolatosan változásbejegyzési eljárás van folyamatban, csatolandó a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelem és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolás. Ha ilyen eljárás nincs folyamatban, erről az ajánlatban cégszerűen nyilatkozni szükséges.
A tárgyi közbeszerzési eljárásban a Kbt. 63. § (3) és Kbt. 74. § (1) bekezdései megfelelően alkalmazandók.

Economic/financial eligibility:

P/1. Ajánlattevő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (1) bekezdés a) pontjára tekintettel a Kbt. 69. § (4)–(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén köteles benyújtani valamennyi – a vizsgált időszakban – pénzforgalmi számláját vezető pénzügyi intézményétől származó nyilatkozatot, melyben az alábbi adatok szerepelnek:
— számlavezető pénzügyi intézmény neve és székhelye,
— számlanyitás dátuma, adott esetben a számla megszüntetésének időpontja,
— a vezetett számla száma,
— arra vonatkozó nyilatkozat, hogy az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben ajánlattevő számláján 30 napon túli sorba állítás előfordult-e.
Amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, úgy Ajánlatkérő elfogadja az ezen időszakból származó, fentiek szerinti igazolást is, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak. (Amennyiben a vizsgált időszakban került megnyitásra, vagy megszüntetésre valamely számla, úgy értelemszerűen ezen időszakra vonatkozóan szükséges az adott számla tekintetében nyilatkozni.)
Ajánlatkérő sorba állítás alatt a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 2. § 25. pontja szerinti fogalmat érti.
Ajánlattevő ezen irat(ok) tekintetében – adott esetben – alkalmazhatja a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (7) bekezdésében foglaltakat. Az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 5. § (1) bekezdése szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani azzal, hogy ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.
Amennyiben az ajánlattevő több részre is ajánlatot kíván tenni, így a fenti dokumentum(ka)t elegendő egy alkalommal és nem részenként külön-külön benyújtani.

Economic/financial minimum level:

2 P/1. Alkalmatlan az ajánlattevő valamennyi rész esetében, ha bármelyik pénzforgalmi számláján (mely a vizsgált időszakban létezett) az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben (vagy amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, így ettől az időponttól kezdődően az eljárást megindító felhívás feladásának időpontjáig terjedő időszakban) (vagy a vizsgált időszakban megnyitott, vagy megszűnt számla esetében a megnyitástól, a megszűnt számla esetében a megszüntetésig releváns időszakban) 30 napon túli sorba állítás előfordult.
A Kbt. 65. § (6) bekezdése alapján a P/1. alkalmassági követelménynek a közös ajánlattevők közül elegendő, ha egyikük megfelel.
Az alkalmassági követelményeknek ajánlattevő a Kbt. 65. § (7) bekezdésében foglalt rendelkezések szerint bármely más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva is megfelelhet. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (8) bekezdésében foglaltakra, amely a Ptk. 6:419. § szerinti kezességvállalásra kötelezi a gazdasági és pénzügyi alkalmasságot igazoló szervezetet. Ajánlattevőnek, ha az előírt alkalmassági követelményeket más szervezet kapacitásaira támaszkodva felel meg, alkalmaznia kell a Kbt. 67. § (3) bekezdésében foglaltakat.
A benyújtott nyilatkozatoknak, igazolásoknak alkalmasnak kell lenniük a gazdasági és pénzügyi alkalmasság megállapítására.
Az alkalmasság feltételeit és igazolását a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozta meg Ajánlatkérő.
Ajánlatkérő továbbá felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (11) bekezdésében foglaltakra.

Technical/professional eligibility:

M/1. A 321/2015. (X. 30.) Korm. r. 21. § (1) bek. a) pontjára tekintettel jelen felhívás feladását megelőző 3 évben befejezett, de legfeljebb 6 éven beül megkezdett a közbeszerzés tárgya szerinti (steril digitális szubtrakciós angiográfiás anyagok és/vagy eszközök és/vagy kellékek szállítása) legjelentősebb szállításainak ismertetését a 321/2015. (X. 30.) Korm. r. 22. § (1) bekezdésében előírt módon igazolva, a 22. § (2) bek. szerinti tartalommal. A nyilatkozatban vagy igazolásban legalább fel kell tüntetni
— a szerződés tárgyát, mennyiségét (db) (a leszállított áruk megjelölését, különösen a közbeszerzés tárgyára tekintettel),
— a teljesítés kezdő és befejező idejét (befejezés év, hó, nap) és helyét,
a szerződést kötő másik fél, és a részéről információt nyújtó személy nevét és telefonszámát vagy e-mail címét, és nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.
Az M/1. esetében irányadó, hogy:
Ajánlattevő ezen irat(ok) tekintetében – adott esetben – alkalmazhatja a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 24. § (1) bekezdésében foglaltakat. Az ajánlatba az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a Korm. rendelet 2. § (5) bek szerint az ajánlatkérő által kiadott és a Korm.r. 5. § (1) bek. szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani azzal, hogy ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.

Technical/professional minimum level:

2 M/1. Alkalmatlan az AT a szerződés teljesítésére, amennyiben az eljárást megindító felhívás feladását megelőző 3 évben befejezett, de legfeljebb 6 éven beül megkezdett szállítások tekintetében nem rendelkezik humán egészségügyi intézmény részére szerződésszerűen teljesített – a közbeszerzés tárgyát (steril digitális szubtrakciós angiográfiás anyagok és/vagy eszközök és/vagy kellékek) szállítására vonatkozó referenciákkal, ahol a referenciák mennyisége eléri részenként az alábbiakat:
1.Vascularis eszközök
1 Intervenciós set 435 darab
2 Angiographias tű 495 darab
3 Sheat-introducer eszköz 5,5, és 23 cm hosszú sheath 489 darab
4 Egyenes és Crossover sheath (db) 52 darab
5 Pedális mikropunkciós introducer szett 7 darab
6 Vezetődrótok angiographiahoz 600 darab
7 Vezetődrót perifériás intervencióhoz 22 darab
8 0 018" vezetődrót 105 darab
9 0,18 GW intervencióhoz 37 darab
10 0,18 GW intervencióhoz, kiemelkedő torquecontrollal, krónikus elzáródások esetén 7 darab
11 0,14" drót intervencióhoz, rekanalizációhoz, BTK selectiv beavatkozásokhoz 15 darab
12 0,14-018" drót család intervencióhoz, rekanalizációhoz, BTK selectiv beavatkozásokhoz 60 darab
13 Recanalizácíós vezetődrót súlyozott végekkel 9 darab
14 Vezetődrót erősen sclerolicus, elongált erekhez drótforgatóval 210 darab
15 Diagnosztikus katéterek angiographiához 570 darab
16 Támasz katéter térdalatti beavatkozásokhoz 7 darab
17 PTA ballon katéter perifériához (0,035 " rendszer) 210 darab
18 0,014"-es OTW rendszerű, gyógyszer-kibocsátó PTA ballonkatéter – DEB 7 darab
19 Öntáguló nitinol stentek (0,035" rendszer) 105 darab
20 Ballonra applikált renalis stentek 7 darab
21 Ballonnal felhelyezhető acél stentek 0 035" OTW rendszer 13 darab
22 Térd alatti stent 0,014" RX rendszer 4 darab
23 Öntáguló perifériás stentek (4F/0,018 rendszer) 15 darab
24 Perifériás ballonkatéter 0,018" rendszer 120 darab
25 Perifériás ballonkatéter 0,014" rendszer 1 darab
26 Guiding katéter perifériás intervencióhoz 6 darab
27 Idegen test eltávolító hurokkal ellátott katéter 3 darab
28 Érzáró eszköz 22 darab
29 Mikrokatéter embolizációhoz 4 darab
30 Microballon katéter térdalatti beavatkozásokhoz 7 darab
31 Indeflátor 225 darab
32 Polimer bázisú mikro-gyöngyök kemoembolizációhoz 15 darab
33 PVA részecskék 4 darab
34 Tölcsér alakú spirálok 7 darab
35 Henger alakú spirálok 15 darab
36 Fonott öntáguló stent perifériás erekbe 4 darab
37 Speciális termék metszőballon 4 darab
38 Injektorhoz fecskendő 150 darab
39 Nagynyomású összekötő 225 darab
40 Öntáguló perifériás stentek (4F/0,018" rendszer) 82 darab
41 Sheat-introducer eszköz 45-95 cm hosszú sheath 6 darab
2 Non-vascularis eszközök (epeúti intervenció)
42 Külső drainage katéter epeúti intervencióhoz 22 darab
43Biliáris külső-belső drainage katéter 4 darab
44 Perkután bevezető szett 15 darab
45 Epeúti manipulációs katéter 15 darab
46 Fonott vagy szőtt szerkezetű öntáguló epeúti stent 6 darab
Egy referencia több rész esetében is felhasználható. Több részre történő ajánlattétel esetén elegendő, ha az ajánlattal érintett részek közül a legnagyobb szállítási mennyiségű referencia adatoknak való megfelelést igazolja az ajánlattevő. Az előírt referenciakövetelmények több szerződésből is teljesíthetőek.
Amennyiben a bemutatni kívánt szerződés határozatlan időtartamú, vagy időbeli hatálya az eljárást megindító felhívás feladásáig még nem járt le, úgy AK a vizsgált időintervallumon belül teljesített szállítás(ok)ra vonatkozó teljesített értéket, vagy szállított mennyiséget veszi figyelembe az alkalmasság megállapítása során.
Amennyiben a bemutatni kívánt szerződés a közbeszerzés tárgyán kívül egyéb feladatok teljesítését is magában foglalja, AK csak a közbeszerzés tárgya szerinti, teljesített értéket vagy szállított mennyiséget veszi figyelembe az alkalmasság megállapítása során.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-10-06 - 2017-11-16

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393110:obj:1
Classification
CPV / 33111720
Description
Részek száma 1-2. 24 hónapra tervezett mennyiségekkel. Ajánlat bármely rész tekintetében benyújtható.
1 Intervenciós set 580 db
2 Angiographias tű 660 db
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett rész számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393110:obj:2
Classification
CPV / 33111720
Description
Rész száma 3. 24 hónapra tervezett mennyiséggel.
3. Sheat-introducer eszköz 5,5, és 23 cm hosszú sheath 652 db
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett rész számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393110:obj:3
Classification
CPV / 33111720
Description
Részek száma 4-40. 24 hónapra tervezett mennyiségekkel. Ajánlat bármely rész tekintetében benyújtható.
4. Egyenes és Crossover sheath 70 db
5. Pedális mikropunkciós introducer szett 10 db
6. Vezetődrótok angiographiahoz 800 db
7. Vezetődrót perifériás intervencióhoz 30 db
8. 0 018" vezetődrót 140 db
9. 0,18 GW intervencióhoz 50 db
10. 0,18 GW intervencióhoz, kiemelkedő torquecontrollal, krónikus elzáródások esetén 10 db
11. 0,14" drót intervencióhoz, rekanalizációhoz, BTK selectiv beavatkozásokhoz 20 db
12. 0,14-018" drót család intervencióhoz, rekanalizációhoz, BTK selectiv beavatkozásokhoz 80 db
13. Recanalizácíós vezetődrót súlyozott végekkel 12 db
14. Vezetődrót erősen sclerolicus, elongált erekhez drótforgatóval 280 db
15. Diagnosztikus katéterek angiographiához 760 db
16. Támasz katéter térdalatti beavatkozásokhoz 10 db
17. PTA ballon katéter perifériához (0,035 " rendszer) 280 db
18. 0,014"-es OTW rendszerű, gyógyszer-kibocsátó PTA ballonkatéter – DEB 10 db
19. Öntáguló nitinol stentek (0,035" rendszer) 140 db
20. Ballonra applikált renalis stentek 10 db
21. Ballonnal felhelyezhető acél stentek 0 035" OTW rendszer 18 db
22. Térd alatti stent 0,014" RX rendszer 6 db
23. Öntáguló perifériás stentek (4F/0,018 rendszer) 20 db
24. Perifériás ballonkatéter 0,018" rendszer 160 db
25. Perifériás ballonkatéter 0,014" rendszer 2 db
26. Guiding katéter perifériás intervencióhoz 8 db
27. Idegen test eltávolító hurokkal ellátott katéter 4 db
28. Érzáró eszköz 30 db
29. Mikrokatéter embolizációhoz 6 db
30. Microballon katéter térdalatti beavatkozásokhoz 10 db
31. Indeflátor 300 db
32. Polimer bázisú mikro-gyöngyök kemoembolizációhoz 20 db
33. PVA részecskék 6 db
34. Tölcsér alakú spirálok 10 db
35. Henger alakú spirálok 20 db
36. Fonott öntáguló stent perifériás erekbe 6 db
37. Speciális termék metszőballon 6 db
38. Injektorhoz fecskendő 200 db továbbá egy injektor díjmentes kihelyezése, mely csatlakoztatható a Kórház tulajdonában lévő Siemens Axiom Artis berendezéssel
39. Nagynyomású összekötő 300 db
40. Öntáguló perifériás stentek (4F/0,018" rendszer) 110 db
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett rész számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393110:obj:4
Classification
CPV / 33111720
Description
Rész száma 41. 24 hónapra tervezett mennyiséggel.
41. Sheat-introducer eszköz 45-95 cm hosszú sheath 8 db
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett rész számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393110:obj:5
Classification
CPV / 33111720
Description
Részek száma 42-45. 24 hónapra tervezett mennyiségekkel. Ajánlat bármely rész tekintetében benyújtható.
42. Külső drainage katéter epeúti intervencióhoz 30 db
43. Biliáris külső-belső drainage katéter 6 db
44. Perkután bevezető szett 20 db
45. Epeúti manipulációs katéter 20 db
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett rész számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393110:obj:6
Classification
CPV / 33111720
Description
Rész száma 46. 24 hónapra tervezett mennyiséggel.
46. Fonott vagy szőtt szerkezetű öntáguló epeúti stent 8 db
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett rész számát is.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Zala Megyei Szent Rafael Kórház
Street address
Zrínyi M. út 1.
Locality
Zalaegerszeg
Postal code
8900
Country
HU
Contact name
dr. Halász Gabriella, főigazgató
E-mail
kozbeszerzes.bes@zmkorhaz.hu
Phone
+36 92507512
Fax
+36 92507512
Website
Link

Organization data Organization in JSON