Hungary - Budapest: Various medicinal products

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:2017-393068
Date
2017-10-06
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Various medicinal products
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price

Award criteria for item 20:
- Price

Award criteria for item 21:
- Price

Award criteria for item 22:
- Price

Award criteria for item 23:
- Price

Award criteria for item 24:
- Price

Award criteria for item 25:
- Price

Award criteria for item 26:
- Price

Award criteria for item 27:
- Price

Award criteria for item 28:
- Price

Award criteria for item 29:
- Price

Award criteria for item 30:
- Price

Award criteria for item 31:
- Price

Award criteria for item 32:
- Price

Award criteria for item 33:
- Price

Award criteria for item 34:
- Price

Award criteria for item 35:
- Price
Award period
2017-10-18 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Az eljárásban nem lehet Részvételre jelentkező (közös részvételre jelentkező), alvállalkozó, és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, aki a Kbt. 62. § (1)–(2) bekezdésében meghatározott kizáró okok hatálya alá tartozik. A kizáró okok igazolásának módja tekintetében irányadóak: a Kbt. 67. § (1)–(3) bekezdése, a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 1. §-a és 3. §-a valamint a 4. § bekezdése.
A kizáró okok fenn nem állását a 321/2015. (X. 30.) Kr. 8. §, 10. §, és 12–16. §-aiban meghatározottak szerint kell igazolni – figyelemmel a Kbt. 69. § (4) bekezdésére és 84. § (3) bekezdésére.
A Kbt. 62. § (1) bekezdés k) pont kb) pontja tekintetében az igazolás módja: a Kr. 8. § i) pont ib) alpontjában, valamint a 10. § g) pont gb) alpontjában foglaltak szerint.
Részvételre jelentkezőnek (közös részvételre jelentkezőnek) nyilatkoznia kell továbbá a Kbt. 67. § (4) bekezdése alapján, hogy a szerződés teljesítéséhez nem vesz igénybe a Kbt. 62. § (1)–(2) bekezdés szerinti kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót.
A jelen közbeszerzési eljárásra tekintettel, a gazdasági szereplő által tett nyilatkozatok dátuma nem lehet korábbi keltezésű a Részvételi felhívás feladásának dátumánál. Az alkalmasság, a kizáró okok körében beadott (hatóságtól, intézménytől, vagy más szervezetektől származó) igazolások, illetve egyéb, nem a jelen eljárásra tekintettel született, de a részvételi jelentkezéshez szükséges igazolások keltezése lehet régebbi, mint a fenti dátum.
Egyéb feltételek:
Kbt. 74. § (1) bekezdése értelmében: Az ajánlatkérőnek ki kell zárnia az eljárásból azt a részvételre jelentkezőt, alvállalkozót vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetet, aki a kizáró okok [62. §] hatálya alá tartozik; illetőleg akinek a részéről a kizáró ok az eljárás során következett be; figyelemmel a Kbt. 64. §-ában foglaltakra.
Ajánlatkérő a Kbt. 73. § (4)–(5) alapján előírja, hogy az eljárás ajánlattételi szakaszában az Ajánlattevő tájékozódjon a környezetvédelmi, szociális és munkajogi követelményekről, amelyeknek a teljesítés helyén és a szerződés teljesítése során meg kell felelni.
Ajánlatkérő az ajánlattételi szakaszban Kbt. 69. § (11) alapján hatósági nyilvántartásban ellenőrzi, hogy a megajánlott készítmény szerepel-e a Magyarországon forgalomba hozatalra engedélyezett gyógyszerekről vezetett nyilvántartásban, Ajánlattevő szerepel-e a gyógyszer nagykereskedőkről vezetett nyilvántartásban. Ha nem Ajánlattevő a forgalomba hozatali engedély jogosultja, a jogosulttól származó, forgalmazási jogosultságról szóló nyilatkozat, vagy meghatalmazás benyújtása szükséges. Kbt. 73. § (1) e) alapján érvénytelen az ajánlat, ha nem felel meg a fent előírtaknak.

Technical/professional eligibility:

M1. Egyaránt mind a harmincöt részre vonatkozóan érvényes feltétel: A Kbt. 65. § (1) b) pontja alapján Részvételre jelentkező (közös részvételre jelentkező) a Kr. 1. § (1) bek., az 5.§ (1) bek., a 6. § és a 7. §, valamint a 21. §. (1) a) pontja és a 22. § (1)–(2) bek. alapján ismertesse az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben (36 hónapban) befejezett legjelentősebb, gyógyszer szállításainak/adásvételének teljesítéseit, legalább a következő adatok megadásával: a teljesítés ideje, a szerződést kötő másik fél, a szállítás tárgya, mennyisége, továbbá nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.
Ajánlatkérő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 év (36 hónap) alatt befejezett, de legfeljebb 6 éven (72 hónapon) belül megkezdett szállításokat veszi figyelembe. A referenciaigazolás, -nyilatkozat kötelező tartalmi eleme a teljesítés kezdő és befejező időpontja is. Ajánlatkérő lehetővé teszi az előírt referenciakövetelmény több szerződésből történő teljesítését.
A bemutatott referencia több részre is bemutatható – egy referencia több részteljesítésben is igazolhatja részvételre jelentkező alkalmasságát.
A műszaki, illetve szakmai alkalmasság esetén a kapacitásra támaszkodás igazolására a Kbt. 65 § (6)–(7) bekezdései alapján kerülhet sor. Az előírt alkalmassági követelményeknek a közös részvételre jelentkezők együttesen is megfelelhetnek. Az alkalmassági követelményeknek a részvételre jelentkezők bármely más szervezet vagy személy kapacitására támaszkodva is megfelelhetnek, a közöttük fennálló kapcsolat jogi jellegétől függetlenül. Ebben az esetben meg kell jelölni a részvételi jelentkezésben ezt a szervezetet, és az eljárást megindító felhívás vonatkozó pontjának megjelölésével, azon alkalmassági követelményt vagy követelményeket, amelynek igazolása érdekében a Részvételre jelentkező (közös részvételre jelentkező) ezen szervezet erőforrására vagy arra is támaszkodik. Csatolni kell a részvételi jelentkezésben a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet olyan szerződéses vagy előszerződésben vállalt kötelezettségvállalását tartalmazó okiratot, amely alátámasztja, hogy a szerződés teljesítéséhez szükséges erőforrások rendelkezésre állnak majd a szerződés teljesítésének időtartama alatt.
Alkalmasság igazolása során figyelemmel kell lenni a Kbt. 69. § (4) bekezdésére és 84. § (3) bekezdésére.
A dokumentumok a Kbt. 47. § (2) bekezdése szerint egyszerű másolati formában benyújthatók.
Ajánlatkérő a Kr. 2. § (5) bekezdésében foglaltak alapján tájékoztatja Részvételre jelentkezőket (közös részvételre jelentkezőket), hogy az egységes európai közbeszerzési dokumentum formanyomtatványában megjelölten az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát (IV. rész: „alfa” pontjában), azaz az alkalmassági követelményekre vonatkozó részt nem kell a formanyomtatványban kitölteni.

Technical/professional minimum level:

M1. Egyaránt mind a 35 részre vonatkozóan érvényes feltétel: Alkalmatlan részvételre jelentkező (vagy közös részvételre jelentkező), amennyiben (együttesen) a jelen felhívás feladását megelőző 3 év (36 hónap) alatt befejezett, de legfeljebb 6 éven (72 hónapon) belül megkezdett időszakban, összességében nem rendelkezik legalább egy, közbeszerzés útján beszerzett bármely gyógyszerrel – az adott gyógyszer alkalmazási előírásában foglaltaknak megfelelően – történő, összességében legalább 50 beteg legalább egy éves kezelésre elegendő gyógyszermennyiség szállítására/adásvételére vonatkozó teljesített szerződéssel. Több részre történő ajánlattétel esetén is a fenti mennyiségre vonatkozó minimumfeltételt kell teljesíteni.
Main procurement category
goods
Procurement method details
Competitive procedure with negotiation

Accelerated procedure:

Mind a 35 részre érvényes körülmény, szükséges a kezelések gyors elérhetővé tétele, új betegek sürgős bevonásának lehetővé tétele a kezelésbe. A hatékonyabb kezelés életeket menthet és gyorsabb gyógyulásához vezethet. Az onkológiai, hematológiai, gyulladásos és egyéb betegségekben szenvedő betegek gyógyszerhez jutásában az idő kulcsfontosságú, a kezelés késleltetése súlyos vagy maradandó egészségromlást okozhat, illetve a gyógyszeres ellátás hiánya irreverzibilis folyamatokat indíthat el, és a várható élettartamot és emellett az életminőséget jelentősen, kedvezőtlenül befolyásolhatja. A fent leírtakkal is indokolt módon, továbbá a 16/2012. (II. 16.) Korm.rend. 2. § 4. pontja szerinti sürgősségi eset áll fenn, a gyógyítás érdekében a normál eljárás során alkalmazott eljárási idők nem lennének betarthatók. A Kbt. 85. § (2) c) indoka: a 16/2012. (II. 16) Korm.rend. 14. § (1) szerint.
Tender period
2017-10-06 - 2017-10-18

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:1
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 21 269 300,00 mg bevacizumab hatóanyag beszerzése
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:2
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 9 000 000 mg cetuximab hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:3
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 3 139 500 mg panitumumab hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:4
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 5 443 200 mg trastuzumab hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:5
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 40 985 000 mg lapatinib hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:6
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 15 360 000 mg gefitinib hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:7
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 14 496 000 mg erlotinib hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:8
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 6 555 000 mg nintedanib hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:9
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 1 107 680 mg afatinib hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:10
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 60 900 000 mg abirateron-acetát hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:11
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 9 614 080 mg enzalutamid hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:12
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 832 amp rádium-223-diklorid hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:13
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 20 325 000 mg dabrafenib hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:14
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 167 852 160 mg vemurafenibhatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:15
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 1 345 800 mg nivolumab hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:16
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 1 100 400 mg pembrolizumab hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:17
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 16 650 mg ipilimumab hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:18
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 62 659 800 mg ibrutinib hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:19
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 133 250 mg brentuximab vedotin hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:20
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. Mennyiség: 1 666 140 mg lenalidomid hatóanyag beszerzése
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:21
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 1 199 800 mg talidomid hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:22
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 2 560 000 mg obinutuzumab hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:23
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 3 400 800 mg certolizumab pegol hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:24
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 5 705 800 mg etanercept hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:25
Classification
CPV / 33690000
Additional classifications
CPV / 33600000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 5 161 440 mg adalimumab hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:26
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 2 777 800 mg rituximab hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:27
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 2 674 000 mg abatacept hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:28
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 8 420 800 mg tocilizumab hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:29
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 512 800 mg golimumab hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:30
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 197 820 mg ustekinumab hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:31
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 45 750 mg agalsidase beta hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:32
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 17 874,50 mg agalsidase alfa hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:33
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 24 328 mg aflibercept hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:34
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 14 191 mg ranibizumab hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-393068:obj:35
Classification
CPV / 33690000
Description
Tételes elszámolás alá eső hatóanyagokat tartalmazó, természetben biztosítandó egyes gyógyszerek 2018-2019. finanszírozási évre (31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra) történő beszerzése hirdetmény közzétételével induló gyorsított tárgyalásos keretmegállapodásos eljárás keretében. 495 mg verteporfin hatóanyag beszerzése.
Ajánlatkérő a 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (1) bekezdésében foglaltakra tekintettel valamennyi (35) részben előírja árurabatt (termék közbeszerzésekor áruban meghatározott kedvezmény) adásának kötelezettségét és annak mértékét, az alábbiak szerint:
Az eljárásban az egyes részekben kiírt mennyiség nem tartalmazza a kötelezően megajánlandó rabatt mennyiséget.
Az eljárás ajánlattételi szakaszában, a teljes mennyiségen felül, mg-ban megadva:
A minimálisan elvárt rabatt mértéke: az adott gyógyszer legkisebb kiszerelési egységének mértékével úgy legyen osztható, hogy az legalább egyet adjon ki.
A gyógyszerek és orvostechnikai eszközök közbeszerzésének sajátos szabályairól szóló 16/2012. (II. 16.) Korm. rendelet (a továbbiakban: 16/2012. Korm. rendelet) 6. § (3) bekezdése alapján a Kbt. 76. § (6) bekezdés a) pontja szerinti, a legalacsonyabb ár egyedüli értékelési szempontját kívánjuk alkalmazni.
Felhívjuk a gazdasági szereplők figyelmét, hogy a felhívás II.2.7. pontját ajánlatkérő a kitölthetőség technikai lehetőségeire tekintettel határozta meg, de a dokumentációban és a keretmegállapodás tervezetben ismertetettek szerint a keretmegállapodás annak mindkét fél általi aláírásának napján lép hatályba és határozott, 31.10.2019.-ig tartó aktív, 29.2.2020.-ig tartó passzív időszakra jön létre.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő
Street address
Váci út 73/A.
Locality
Budapest
Postal code
1139
Country
HU
Contact name
Beleznai Gábor
E-mail
kozbeszerzes@neak.gov.hu
Phone
+36 13502001
Fax
+36 12982463
Website
Link

Organization data Organization in JSON