Bulgaria - Krumovgrad: Public-telephone services

Release

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2017-345589
Releases
2017-09-02 (ocds-pyfy63:2017-345589:2017-345589)

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Krumovgrad: Public-telephone services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (80 т.)
- Quality: Брой включени безплатни минути в месечната такса (20 т.)
Award period
2017-10-05 - ?
Eligibility criteria
Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя критерии за икономическо и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът в настоящата процедура следва да е изпълнил поне една услуга с предмет и обем сходни или идентични с тези на настоящата поръчка. Съгласно чл. 63, ал. 1, т. 1, б. „б“, участникът следва да е изпълнявал такива дейности през последните три години, считано от датата на подаване на офертата и в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си. Съгласно чл. 64. 1, т. 2 „За доказване на техническите и професионалните способности на кандидатите или участниците се представят един или няколко от следните документи и доказателства, във връзка с поставените изисквания: списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка или услуга.“
За целта участникът попълва съответния раздел на ЕЕДОП, като предоставя и доказателства за декларираните в ЕЕДОП сходни или идентични услуги.
2. Участникът трябва да бъде действащ на територията на Република България телекомуникационен оператор, притежаващ валидно Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс — номера, за осъществяване на обществени електронни съобщения, издадено от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) на негово име. Разрешението трябва да позволява на участника да осигурява фиксирани телефонни услуги на територията на Република България. Посоченото обстоятелство се доказва със заверено от участника копие от издаденото Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс — номера или посочен линк към сайт/интернет страница на публичен регистър, от който да е видно, че участникът е вписан като телекомуникационен оператор (притежава необходимото разрешение за осъществяване на обществени електронни съобщения). При участие на обединения, които не са юридически лица, Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс — номера, трябва да бъде представено съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-09-02 - 2017-10-05
Value
900.00 BGN
Minimum value
900.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-345589:obj:1
Classification
CPV / 64211000
Description
Предметът на поръчката включва предоставяне на фиксирана гласова телефонна услуга, получаване и изпращане на факс съобщения. Заедно с това се изисква определен пакет от допълнителни услуги, позволяваща реализацията на връзки към други фиксирани и мобилни мрежи на територията на Република България. Обемът на поръчката е:
— 2 (два) броя Обикновена телефонна линия ( POST ), от които 1 (един) брой с факс.
Услугата включва предоставяне и ползване на фиксирани телефонни услуги с възможност за осъществяване на селищни и междуселищни разговори, както и разговори към мобилни мрежи, съгласно телефонните постове, посочени в Техническата спецификация — Приложение №10, свързване на предоставените телефонни постове на Възложителя към обществената телефонна мрежа и достъп до обществени телефонни услуги, в т.ч.: свързване към обществената телефонна мрежа и предоставяне достъп до обществени телефонни услуги на телефоните на Възложителя, включващо безплатно инсталиране, конфигуриране и техническа поддръжка на необходимите за това модули и линии, както и непрекъсната техническа поддръжка и система за обслужване.
Изпълнителят следва да осигури:
Възможност за осъществяване на входящи и изходящи гласови телефонни и факс обаждания от и към всички мрежи.
Безплатни разговори към всички национални мобилни и фиксирани оператори с изключение на разговори към номера с ДДС включени в абонаментната такса и възможност за изпращане и получаване на факс съобщения от наличния факс апарат на ТП „ДГС Крумовград“.
Услугата следва да бъде изпълнявана в съответствие с Техническата спецификация — Приложение № 10 от настоящата Документация.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Yuzhnotsentralno darzhavno predpriyatie gr. Smolyan, Teritorialno podelenie „Darzhavno gorsko stopanstvo Krumovgrad“
Street address
pl. „Balgariya“ No. 8
Locality
Krumovgrad
Postal code
6900
Country
BG
Contact name
Tanya Kafadarova — yuriskonsult
E-mail
dgskrumovgrad@ucdp-smolian.com
Phone
+359 889217243
Fax
+359 036417209
Website
Link

Organization data Organization in JSON