Hungary - Kaposvár: Ophthalmology equipment

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:2017-341461
Date
2017-08-31
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2017-341461
Releases
2017-08-31 (ocds-pyfy63:2017-341461:2017-341461)
2018-03-23 (ocds-pyfy63:2017-341461:2018-127907)

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Kaposvár: Ophthalmology equipment
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price
Award period
2017-10-11 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

A közbeszerzési eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1) és (2) szerinti bármely kizáró ok fennáll, vagy részéről az a közbeszerzési eljárás során következik be.
A kizáró okok fenn nem állásáról ajánlattevő és az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet (továbbiakban Korm. rendelet) 2. § szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 4. §, illetve 6. §. szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani.
Ajánlatkérő köteles elfogadni a Korm. rendelet 7. § szerinti formanyomtatványt is.
A formanyomtatvány és az igazolások keltezése nem lehet régebbi dátumú a jelen felhívás feladásának napjától.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 62. § (1) bekezdés i) pontjában és a Kbt. 64. §-ában foglaltakra.
Az alkalmasság igazolásában részt vevő alvállalkozó tekintetében az egységes európai közbeszerzési dokumentum benyújtásával az ajánlattevő vagy részvételre jelentkező eleget tesz a Kbt. 67. § (4) bekezdése szerinti nyilatkozati kötelezettségének. Korm. rendelet 15.§ (1) bekezdés.
A Kbt. 69. § (4)–(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén Ajánlattevő a Korm. rendelet 8. § és 10. § szerinti köteles igazolni a kizáró okok fenn nem állását.
A kizáró okok tekintetében a fentieken túlmenően a Korm. rendelet 1–16. §-ai irányadóak. Ajánlatkérő tájékoztatja az ajánlattevőket, hogy a Korm. rendelet. 2. § (1) c) pontjára és a 2. § (5) bekezdésére figyelemmel, ajánlatkérő elfogadja az ajánlatkérő egyszerű nyilatkozatát, ezért az alkalmassági követelményeket nem kell az EEKD formanyomtatványban feltüntetni.

Economic/financial eligibility:

P/1. Ajánlattevő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (1) bekezdés a) pontjára tekintettel a Kbt. 69. § (4)–(7) bekezdéseinek alkalmazása esetén köteles benyújtani valamennyi (a vizsgált időszakban) pénzforgalmi számláját vezető pénzügyi intézményétől származó nyilatkozatot, melyben az alábbi adatok szerepelnek:
— számlavezető pénzügyi intézmény neve és székhelye,
— számlanyitás kezdete (valamennyi számla esetében) és adott esetben a számlazárás időpontja (év, hónap, nap bontásban)
— a vezetett számla száma,
— arra vonatkozó nyilatkozat, hogy az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben ajánlattevő számláján 30 napon túli sorba állítás előfordult-e.
Ajánlattevő a megszűnt, azonban a vizsgált időszakban -vagy annak egy részében – még létező, továbbá a vizsgált időszakban megnyitott pénzforgalmi számláiról is köteles a kért igazolást benyújtani.
Amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, úgy Ajánlatkérő elfogadja az ezen időszakból származó, fentiek szerinti igazolást is, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak.
Ajánlatkérő sorba állítás alatt a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény 2. § 25. pontja szerinti fogalmat érti.
Ajánlattevő ezen irat(ok) tekintetében – adott esetben – alkalmazhatja a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 19. § (7) bekezdésében foglaltakat. Az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése szerint az ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott és a Korm. rendelet 5. § (1) bekezdése szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani azzal, hogy ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.
Amennyiben az ajánlattevő több részre is ajánlatot kíván tenni, így a fenti dokumentumo(ka)t elegendő egy alkalommal és nem részenként külön-külön benyújtani.

Economic/financial minimum level:

P/1. Alkalmatlan az ajánlattevő valamennyi rész esetében, ha bármelyik pénzforgalmi számláján az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy évben (vagy amennyiben ajánlattevő az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított egy éves időszakon belül jött létre, illetve kezdte meg működését, így ettől az időponttól kezdődően az eljárást megindító felhívás feladásának időpontjáig terjedő időszakban) 30 napon túli sorba állítás előfordult.
A Kbt. 65. § (6) bekezdése alapján a P/1. alkalmassági követelménynek a közös ajánlattevők közül elegendő, ha egyikük megfelel.
Az alkalmassági követelményeknek ajánlattevő a Kbt. 65. § (7) bekezdésében foglalt rendelkezések szerint bármely más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva is megfelelhet. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (8) bekezdésében foglaltakra, amely a Ptk. 6:419. § szerinti kezességvállalásra kötelezi a gazdasági és pénzügyi alkalmasságot igazoló szervezetet. Ajánlattevőnek, ha az előírt alkalmassági követelményeket más szervezet kapacitásaira támaszkodva felel meg, alkalmaznia kell a Kbt. 67. § (3) bekezdésében foglaltakat.
A benyújtott nyilatkozatoknak, igazolásoknak alkalmasnak kell lenniük a gazdasági és pénzügyi alkalmasság megállapítására.
Az alkalmasság feltételeit és igazolását a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozta meg Ajánlatkérő.
Ajánlatkérő továbbá felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (11) bekezdésében foglaltakra.

Technical/professional eligibility:

Ajánlattevő a Kbt. 69.§(4)-(7) bek.alkalmazás esetén köteles benyújtani:
M/1. A 321/2015. (X. 30.) Korm.r. 21. § (1) bek. a) pontjára tekintettel jelen felhívás feladását megelőző 3 év (ezen vizsgált három évben befejezett, de legfeljebb hat éven belül megkezdett) közbeszerzés tárgya szerinti (Szemészeti anyagok szállítása) tárgyú legjelentősebb szállításainak ismertetését a 321/2015. (X. 30.) Korm. r. 22. § (1) bekezdésében előírt módon igazolva, a 22. § (2) bek. szerinti tartalommal. A nyilatkozatban vagy igazolásban legalább fel kell tüntetni a szerződés tárgyát (a leszállított áruk megjelölését, különösen a közbeszerzés tárgyára tekintettel), az ellenszolgáltatás nettó összegét, a teljesítés idejét (kezdés és befejezés év, hó, nap) és helyét, a szerződést kötő másik fél, és a részéről információt nyújtó személy nevét és telefonszámát vagy e-mail címét, és nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.
A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1a) bekezdés a) pontja szerint a bemutatott szállítás(ok)nak a vizsgált három éves időszakban kell befejezettnek lennie, és a bemutatott szállítás megkezdésének a felhívás feladását megelőző legfeljebb 6 évben kellett megtörténnie.
A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21/A.§ alapján ajánlatkérő a teljesítés igazolásaként elfogadja annak igazolását is, ha a referencia követelményben foglalt teljesítés (mennyiségben) a szerződés részteljesítéseként valósult meg.
Az M/1. esetében irányadó, hogy:
Ajánlattevő ezen irat(ok) tekintetében – adott esetben – alkalmazhatja a 321/2015.(X. 30.) Korm. rendelet 24. § (1) bekezdésében foglaltakat. Az ajánlatba az ajánlattevő vagy az alkalmasság igazolásában részt vevő gazdasági szereplő a Korm. rendelet 2. § (5) bek szerint az ajánlatkérő által kiadott és a Korm.r. 5. § (1) bek. szerint kitöltött formanyomtatványt köteles az ajánlattal együtt benyújtani azzal, hogy ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az érintett gazdasági szereplő egyszerű nyilatkozatát.
A benyújtott nyilatkozatoknak, igazolásoknak alkalmasnak kell lenniük a műszaki és szakmai alkalmasság megállapítására.

Technical/professional minimum level:

M/1. Alkalmatlan az ajánlattevő az ajánlattétellel érintett rész szerinti szerződés teljesítésére, ha az eljárást megindító felhívás feladását megelőző három évben nem rendelkezik – bármely EU tagállamban letelepedett – humán egészségügyi szolgáltató részére szerződésszerűen teljesített – a közbeszerzés tárgyát (Szemészeti anyagok szállítása) képező termék(ek) szállítására vonatkozó referenciákkal, ahol a referenciák összese mennyisége eléri vagy meghaladja az ajánlattétellel érintett rész esetében az alábbi mennyiséget:
Rész száma Elvárt minimális mennyiség (db)
I. 630
II. 370
III. 4450
IV. 730
V. 320
VI. 15
VII. 80
VIII. 1390
IX. 24
X. 22
A mennyiséget egész számban kell megadni, darabban.
Az alkalmassági követelménynek való megfelelés legfeljebb két (2) referenciával igazolható oly módon, hogy a bemutatott referenciáknak – bármely EU tagállamban letelepedett – legfeljebb két (2) különböző humánegészségügyi szolgáltatótól kell származnia. Egy referencia több rész esetében is felhasználható.
Több részre történő ajánlattétel esetén elegendő, ha az ajánlattal érintett részek közül a legmagasabb elvárt mennyiségű referencia adatoknak való megfelelést igazolja az ajánlattevő.
Amennyiben a bemutatni kívánt szerződés határozatlan időtartamú, vagy időbeli hatálya az eljárást megindító felhívás feladásáig még nem járt le, úgy Ajánlatkérő a vizsgált időintervallumon belül teljesített szállítás(ok)ra vonatkozó teljesített értéket veszi figyelembe az alkalmasság megállapítása során.
Ajánlatkérő rögzíti, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21. § (1a) bekezdés a) pontja szerint tekintettel arra, hogy 3 év teljesítésének igazolását írta elő, a vizsgált időszak befejezett, de legfeljebb 6 éven belül megkezdett szállításokat veszi figyelembe, továbbá a 21/A. § rendelkezései szerint a teljesítés igazolásaként elfogadja annak igazolását is, ha a referencia követelményben foglalt eredmény vagy tevékenység a szerződés részteljesítéseként valósult meg.
Amennyiben a bemutatni kívánt szerződés a közbeszerzés tárgyán kívül egyéb feladatok teljesítését is magában foglalja, Ajánlatkérő csak a közbeszerzés tárgya szerinti, teljesített értéket veszi figyelembe az alkalmasság megállapítása során.
A egészségügyi szolgáltató fogalma alatt az Ajánlatkérő az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 3. § f) pontja szerinti meghatározást érti, azaz egészségügyi szolgáltatónak minősül a tulajdoni formától és fenntartótól függetlenül minden, egészségügyi szolgáltatás nyújtására és az egészségügyi államigazgatási szerv által kiadott működési engedély alapján jogosult egyéni egészségügyi vállalkozó, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet.
Az M/1. esetében irányadó, hogy:
Közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek.
Alkalmazható a Kbt. 65. § (7) bekezdés, ekkor alkalmazandó a Kbt. 67. § (3) és a 65. § (7) második fordulata.
Az alkalmasság feltételeit és igazolását a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozta meg Ajánlatkérő.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-08-31 - 2017-10-11

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:1
Classification
CPV / 33122000
Description
I. rész: Merev PMMA ill. összehajtható Hidrofil és hidrofób akrilát műlencsék, 4 tételben összesen 848 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 24 000 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 50 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 50 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék (és adott esetben a hozzá tartozó injektor) magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre (és adott esetben a hozzá tartozó injektorra is) vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek.
A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:2
Classification
CPV / 33122000
Description
II. rész: Mikroincíziós hidrofil akrilát műlencsék, 1 tételben összesen 500 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 17 000 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 50 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 50 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék (és adott esetben a hozzá tartozó injektor) magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre (és adott esetben a hozzá tartozó injektorra is) vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:3
Classification
CPV / 33122000
Description
III. rész: Fogyóanyagok elülső szegmens szemészeti műtétekhez, 20 tételben összesen 5942 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 10 000 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 50 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 50 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:4
Classification
CPV / 33122000
Description
IV. rész: Fogyóanyagok mikroincíziós szemészeti műtétekhez, 4 tételben összesen 985 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 7 500 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 30 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 30 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:5
Classification
CPV / 33122000
Description
V. rész: Fogyóanyagok vitrectomiás szemészeti műtétekhez, 16 tételben összesen 437 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 5 500 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 50 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 50 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:6
Classification
CPV / 33122000
Description
VI. rész: Szilikon feltét Geuder típusú Irrigációs/Aspirációs kézidarabhoz, 3 tételben összesen 20 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 250 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 50 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 50 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:7
Classification
CPV / 33122000
Description
VII. rész: Fogyóanyagok mikroincíziós szemészeti műtétekhez II., 6 tételben összesen 107 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 2 000 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 30 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 30 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:8
Classification
CPV / 33122000
Description
VIII. rész: Fogyóanyagok elülső szegmens szemészeti műtétekhez, 13 tételben összesen 1 855 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 13 000 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 50 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 50 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:9
Classification
CPV / 33122000
Description
IX. rész: Háromtestű műlencsék komplikált műtétekhez 1 tételben összesen 32 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 1 000 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 50 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 50 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek.A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-341461:obj:10
Classification
CPV / 33122000
Description
X. rész: Fogyóanyagok komplikált szemészeti műtétekhez 1 tételben összesen 30 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően.
A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra, alapmennyiségre összesen: nettó 600 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg.
Ajánlatkérő a rész esetében továbbá 30 % mértékben opciót köt ki, mely az opciós rész tekintetében meghatározott keretösszeg mértékéig egyoldalú jognyilatkozatával érvényesíthető. Az opcionális rész tekintetében rendelkezésre álló keretösszeg az egyes részek tekintetében megjelölt keretösszeg 30 %-a (forintban kifejezve).
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában. Ebben meg kell adnia a megajánlott termék vonatkozásában a nettó egységárat, nettó összesen árat és bruttó összesen árat forintban, valamint a termék esetében releváns ÁFA kulcsot százalékban, továbbá meg kell jelölni a megajánlott termék gyártóját, a termék gyártói nevét és cikkszámát, a specifikációtól eltérő paramétereket/termékjellemzőket.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X. 30) K.r. 46. § (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell.
A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára.
Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, cikkszámát, a gyártó megnevezését, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell.
Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó az ajánlattételkor érvényes 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozat és – amennyiben az a termék forgalomba hozatalához szükséges a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendelet rendelet alapján – az orvostechnikai eszköznek minősülő termék kockázati osztályának megfelelően bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy ezzel egyenértékű dokumentum mely szerint a termék megfelel a 4/2009. (III. 17.) Eüm rendeletben és/vagy a 93/42/ EK irányelvben előírt minőségi, megfelelőségi követelményeknek. A benyújtott dokumentumon rögzíteni kell az ajánlattétellel érintett rész és azon belül a tétel számát is.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház
Street address
Tallián Gyula utca 20–32.
Locality
Kaposvár
Postal code
7400
Country
HU
Contact name
Molnárné Kalmár Beáta, gazdasági igazgató
E-mail
foigtitk@kmmk.hu
Phone
+36 82501300
Fax
+36 82412321
Website
Link

Organization data Organization in JSON