Czech Republic - Prague: Mobile telephones

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-333884:2017-333884
Date
2017-08-25
Language
CS

Release in JSON

Tender

Title
Czech Republic - Prague: Mobile telephones
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Procurement documentation criteria
Award period
2017-09-25 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Kvalifikovaným dodavatelem je dodavatel, který prokáže základní způsobilost dle § 74 ZZVZ, konkrétně dodavatel který:
a) nebyl v zemi svého sídla v posledních 5 letech před zahájením zadávacího řízení pravomocně odsouzen pro trestný čin uvedený v příloze č. 3 ZZVZ nebo obdobný trestný čin podle právního řádu země sídla dodavatele; k zahlazeným odsouzením se nepřihlíží b) nemá v České republice ani v zemi svého sídla v evidenci daní zachycen splatný daňový nedoplatek c) nemá v České republice ani v zemi svého sídla splatný nedoplatek na pojistném nebo na penále na veřejné zdravotní pojištění d) nemá v České republice ani v zemi svého sídla splatný nedoplatek na pojistném nebo na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti e) není v likvidaci, nebylo proti němu vydáno rozhodnutí o úpadku, nebyla vůči němu nařízena nucená správa podle jiného právního předpisu nebo není v obdobné situaci podle právního řádu země sídla dodavatele.
Kvalifikovaným dodavatelem je dodavatel, který prokáže profesní způsobilost dle § 77 odst. 1 písm. a) ZZVZ, konkrétně dodavatel, který předloží výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje.

Technical/professional eligibility:

Kvalifikovaným dodavatelem je dodavatel, který prokáže technickou kvalifikaci dle § 79 odst. 2 písm. b) ZZVZ, konkrétně dodavatel, který předloží seznam významných dodávek realizovaných dodavatelem za poslední 3 roky před zahájením zadávacího řízení, včetně uvedení ceny a doby jejich poskytnutí a identifikace objednatele.
Ze seznamu významných dodávek musí vyplývat alespoň následující údaje:
a) obchodní firma/název objednatele,
b) předmět významné dodávky
c) doba realizace významné dodávky,
d) finanční objem významné dodávky,
e) kontaktní osoba objednatele, u které bude možné realizaci významné dodávky ověřit.

Technical/professional minimum level:

Dodavatel splňuje technickou kvalifikaci, pokud v posledních 3 letech před zahájením zadávacího řízení realizoval alespoň 2 významné dodávky, jejichž předmět byl obdobný předmětu dynamického nákupního systému. Předmětem dodávky „obdobné předmětu dynamického nákupního systému“ se rozumí dodávka mobilních telefonů s minimálním finančním objemem 200 000 CZK bez DPH (za každou dodávku).
Main procurement category
goods
Procurement method
limited
Procurement method details
Restricted procedure
Tender period
2017-08-25 - 2017-09-25
Value
40 200 000.00 CZK
Minimum value
40 200 000.00 CZK

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-333884:obj:1
Classification
CPV / 32250000
Description
Předmětem plnění dílčích veřejných zakázek zadávaných v DNS je dodávka mobilních telefonů dle zadavatelem stanovené specifikace v rámci dílčí veřejné zakázky vč. dopravy na místa plnění určená zadavatelem (území České republiky) a ekologické likvidace obalových materiálů a dalšího odpadu vzniklého v důsledku dodávky.
Předmětem dodávky konkrétních dílčích veřejných zakázek zadávaných v DNS musí být výlučně nové mobilní telefony (tj. nepoužité), originální, pocházející z oficiální distribuce a určené pro použití v České republice, a to včetně dokladů (zejména oficiálního záručního listu a tištěného návodu k použití v českém jazyce).

Parties

Roles
buyer
Organization name
Česká republika – Ministerstvo práce a sociálních věcí
Street address
Na Poříčním právu 1/376
Locality
Praha 2
Postal code
128 01
Country
CZ
Contact name
Mgr. Veronika Mesarčová
E-mail
veronika.mesarcova@mpsv.cz
Phone
+420 221922130
Website
Link

Organization data Organization in JSON