Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of cars

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-261439:2017-261439
Date
2017-07-07
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2017-261439

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Repair and maintenance services of cars
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Cost: К1 — Предложена цена за 1 сервизен час труд, BGN/час от участника и. (С 1 =0.50)
- Cost: К2 — Проценти надвишение на базова цена за доставяните резервни части и консумативи за клиенти на сервиза, които не са включени в списъците на Приложение № 2 от техническата спецификация за услугата (С 2 = 0.05)
- Cost: К3 — Сума от единичните цени на резервни части и консумативи, посочени в в списъците към приложение № 2 на ТС по марки автомобили, подадена от участника и. (С 3 =0.45)

Award criteria for item 2:
- Cost: К1 — Предложена цена за 1 сервизен час труд, BGN/час от участника и. (С 1 =0.50)
- Cost: К2 — Проценти надвишение на базова цена за доставяните резервни части и консумативи за клиенти на сервиза, които не са включени в списъците на Приложение № 2 от техническата спецификация (С 2 = 0.05)
- Cost: К3 — Сума от единичните цени на резервни части и консумативи, посочени в списъците към приложение № 2 на ТС по марки автомобили, подадена от участника и. (С 3 =0.45)
Award period
2017-08-08 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Не се изисква.

Economic/financial eligibility:

Не се изисква.

Economic/financial minimum level:

Не се изисква.

Technical/professional eligibility:

1. Участникът да представи списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка по обособената позиция, за която участва, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга за последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата.
2. Участникът да представи списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или на членове на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението, в който е посочена професионалната компетентност на лицата.
3. Участникът да представи списък на сервизна/и база/и собствена, наета или друго, или ще използва капацитета на трети лица за извършване на следгаранционно обслужване и ремонти на МПС по местонахождението на автомобилите, в съответствие с Техническата спецификация /Приложение № 1.1./, предложени в офертата с посочване на адреси, телефони, факс, имейл и лица за контакт.
На основание чл. 67, ал. 6 от ЗОП преди сключването на договор за обществена поръчка възложителят изисква от участника, определен за изпълнител, да представи актуални документи, удостоверяващи липсата на основанията за отстраняване от процедурата, както и съответствието с поставените критерии за подбор. Документите се представят и за подизпълнителите и третите лица, ако има такива.
Възложителят може да изисква от участниците по всяко време да представят всички или част от документите, чрез които се доказва информацията, посочена в ЕЕДОП, когато това е необходимо за законосъобразно провеждане на процедурата.

Technical/professional minimum level:

1. Участникът да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с предмета на поръчката по обособената позиция, за която участва, за последните три години от датата на подаване на офертата. Забележка: Под сходен предмет следва да се разбира „ремонт на извънгаранционна автомобилна техника“.
2. Участникът да разполага с персонал — минимум 2 (две) лица, притежаващи квалификация за изпълнение предмета на обществената поръчка в области на диагностика и ремонт на МПС или еквивалентно/и. Персоналът и/или ръководният състав да имат опит в извършването на услуги по техническо обслужване и ремонт на автомобили минимум 1 (една) година.
3. Участникът да разполага със сервизна/и база/и за извършване на следгаранционно обслужване и ремонти на МПС в съответствие с Техническата спецификация /Приложение № 1.1./.
Когато участникът е обединение, което не е юридическо лице, изискванията по чл. 59, ал. 6 се прилагат за обединението като цяло, а не към всяко от лицата, включени в него.
В случай, че при изпълнение на поръчката участникът ще ползва подизпълнители посочените критерии за подбор се прилагат за подизпълнителите,като и за тях трябва да не са налице основанията за отстраняване от процедурата, съобразно вида и дела от поръчката, които те ще изпълняват, съгласно чл. 66, ал. 2 от ЗОП.
В случай, че при изпълнение на поръчката участникът ползва капацитета на трети лица, последните следва да отговарят на критериите за подбор, за доказването на които участникът се позовава на техния капацитет и за тях да не са налице основания за отстраняване от процедурата. По отношение на критериите, свързани с професионална компетентност, участниците могат да се позоват на капацитета на трети лица само ако лицата, с чиито образование, квалификация или опит се доказва изпълнение на изискванията на възложителя, ще участват в изпълнението на частта от поръчката, за която е необходим този капацитет, съгласно чл. 65, ал. 2 от ЗОП.
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-07-07 - 2017-08-08
Value
33 333.33 BGN
Minimum value
33 333.33 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-261439:obj:1
Classification
CPV / 50112000
Description
1. В обособена позиция № 1: „Ремонт и поддръжка на автомобилна техника на РДГП — Русе, ГПУ Сомовит, ГПУ Свищов, ГПУ Русе, ГПУ Силистра и ГПУ Генерал Тошево във външни сервизи“ с основни местонахождения на автомобилите: гр. Русе, с. Сомовит, гр. Свищов, гр. Силистра и гр. Генерал Тошево на територията на области Русе и/или Плевен и/или В. Търново и/или Силистра и/или Добрич.
2. Обществената поръчка е за извършване на услуга по техническо обслужване и ремонт на леки автомобили на следните марки и модели: Ланд Роувър Дефендър — 16бр.; ВАЗ 21213 Нива — 3 бр; Ситроен Ксара Пикасо — 5 бр; Нисан Патфайндер — 7 бр; Опел Астра — 7 бр; Ауди А4 — 1 бр; Форд Фиеста — 10 бр; Форд Транзит Т 330 — 2 бр; Рено Меган — 1 бр. и Рено Мастер — 1 бр.
3. В Техническата спецификация/Приложение №1.1./ към документаията за обществената поръчка подробно са посочени изискванията на Възложителя и характеристиките на автомобилите.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-261439:obj:2
Classification
CPV / 50112000
Description
1. В обособена позиция № 2: „Ремонт и поддръжка на автомобилна техника на ГПУ Видин, БГПК — Видин и ГПУ Козлодуй във външни сервизи“ с основни местонахождения на автомобилите: гр. Видин, гр. Козлодуй и гр. Лом на територията на области Видин и/или Враца и/или Монтана.
2. Обществената поръчка е за извършване на услуга по техническо обслужване и ремонт на леки автомобили на следните марки и модели: Ланд Роувър Дефендър — 8бр.; ВАЗ 21213 Нива — 3бр; Ситроен Ксара Пикасо — 3бр; Нисан Патфайндер — 1бр; Опел Астра — 4бр;Фолксваген Пасат — 1 бр; Форд Фиеста — 2 бр и Рено Мастер — 1 бр.
3. В Техническата спецификация/Приложение № 1 / към документацията за обществената поръчка подробно са посочени изискванията на Възложителя и характеристиките на автомобилите.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Glavna direktsiya „Granichna politsiya“ /GDGP/ — MVR
Street address
bul. „Knyaginya Mariya Luiza“ No. 46
Locality
Sofiya
Postal code
1202
Country
BG
Contact name
Zlatko Georgiev
E-mail
nsgp@mvr.bg
Phone
+359 82882751
Fax
+359 29885867
Website
Link

Organization data Organization in JSON