Hungary - Nyíregyháza: Intraocular lenses

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:2017-495948
Date
2017-12-13
Language
HU
Tags
award

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2017-207269

Releases in JSON

Tender

Title
Hungary - Nyíregyháza: Intraocular lenses
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price

Award criteria for item 3:
- Price

Award criteria for item 4:
- Price

Award criteria for item 5:
- Price

Award criteria for item 6:
- Price

Award criteria for item 7:
- Price

Award criteria for item 8:
- Price

Award criteria for item 9:
- Price

Award criteria for item 10:
- Price

Award criteria for item 11:
- Price

Award criteria for item 12:
- Price

Award criteria for item 13:
- Price

Award criteria for item 14:
- Price

Award criteria for item 15:
- Price

Award criteria for item 16:
- Price

Award criteria for item 17:
- Price

Award criteria for item 18:
- Price

Award criteria for item 19:
- Price
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-12-13 - ?
Number of tenderers
22

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:1
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 2 tételben összesen 1010 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően, amelyből 710 db termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére, 300 db termék pedig Ak telephelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 36 547 500 HUF. A konszignációs mennyiség összesen 345 db termék. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:2
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 1 tételben összesen 600 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 23 430 000 HUF. A konszignációs mennyiség összesen 140 db termék. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet.
Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik.
Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:3
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 2 tételben összesen 999 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően, amelyből 710 db termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére, 289 db termék pedig Ak telephelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 36 694 019 HUF. A konszignációs mennyiség összesen 326 db termék. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:4
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 1 tételben összesen 11 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 290 400 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:5
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 1 tételben összesen 5 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 155 905 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:6
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 2 tételben összesen 1875 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően, amelyből 1224 db termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére, 651 db termék pedig Ak telephelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 2 535 651 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:7
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 3 tételben összesen 1 103 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően, amelyből 1 097 db termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére, 6 db termék pedig Ak telephelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 3 746 500 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:8
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 4 tételben összesen 6 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 119 491 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó Mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:9
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
Műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően, amelyből 113 db termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére, 1 db termék pedig Ak telephelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 610 387 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:10
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 1 tételben összesen 2 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 198 000 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:11
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 3 tételben összesen 155 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 1 874 125 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:12
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 2 tételben összesen 599 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 1 170 125 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:13
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 4 tételben összesen 5 775 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 1 129 017 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:14
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 1 tételben összesen 36 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 1 121 470 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:15
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 2 tételben összesen 158 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 843 190 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:16
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 5 tételben összesen 40 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 487 445 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:17
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 1 tételben összesen 33 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 518 734 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:18
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 2 tételben összesen 187 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően, amelyből 163 db termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére, 24 db termék pedig Ak telephelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 11 909 284 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:obj:19
Classification
CPV / 33731110
Additional classifications
CPV / 33140000
Description
A beszerzés 12 hónapra számított mennyisége 2 tételben összesen 9 db termék a műszaki leírásban rögzítetteknek megfelelően. Valamennyi termék Ajánlatkérő (Ak) székhelyére kerül leszállításra. A rész tekintetében kalkulált keretösszeg, 12 havi időszakra összesen nettó: 331 650 HUF. Az Ajánlattevő (At) által megajánlott egységárak a szerződés teljes időbeli hatálya alatt kötöttek, a ténylegesen leszállítandó mennyiségeket a keretösszeg terhére történő eseti megrendelések határozzák meg. Ak a keretösszegtől legfeljebb +10 %-kal eltérhet. Az árajánlatot az ártáblázatban (mintafeladat) meghatározott tervezett mennyiségre tekintettel szükséges megadni.
At az ajánlat részeként köteles az ártáblázatot cégszerűen aláírva csatolni az érintett részek vonatkozásában feltüntetve a nettó egységárat, nettó összesen árat forintban, valamint a megajánlott termék termékkódját (cikkszámát), és a kiszerelési egységet. Az egyenértékűség tekintetében Ajánlatkérő (Ak) a 321/2015. (X.30) K.r. 46.§ (3) bek foglaltakra tekintettel járt el. A felhívásban és a közbesz. dokumentumokban meghatározott gyártmányú, eredetű, típusú dologra, eljárásra, tevékenységre, személyre, szabadalomra vagy védjegyre való hivatkozást a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása tette szükségessé, de a megnevezés csak a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt és az Ak valamennyi egyedileg megjelölt dologgal vagy védjeggyel összefüggésben elfogad azzal egyenértékű dolgot, a megjelölt terméket helyettesítő megoldást is azzal, hogy az egyenértékűséget – kétség esetén – az At-nek igazolnia kell. A termékek adatainak pontos megadásával kapcsolatosan Ak felhívja a figyelmet a Közbeszerzési Döntőbizottság D.225/9/2009 számú határozatára. Az ajánlathoz csatolni kell a megajánlott termék magyar nyelvű gyártói/forgalmazói termékleírását vagy ha ilyen dokumentum nem létezik, a termék műszaki leírását cégszerű nyilatkozatban. Ha a termékleírás/műszaki leírás idegen nyelven csatolják, úgy annak magyar nyelvű fordítása is csatolandó. Ha a gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás nem tartalmazza a műszaki leírásban foglalt terméktulajdonságokat, a gyártó/forgalmazó által kiadott cégszerű nyilatkozat is csatolandó a terméktulajdonság tekintetében. A termékleírás/műszaki leírás tartalmazza legalább a termék nevét, termékkódját (cikkszámát), a gyártó megnevezését, a termék származási helyét, és mindazon információt, melyből az elvárt feltételeknek való megfelelés megállapítható. Ak gyártói/forgalmazói termékleírás/műszaki leírás alatt az adott termék funkcionális és műszaki paramétereit összefoglaló dokumentumot érti. A termékleírás hitelességét Ak felhívására igazolni kell. Csatolandó ajánlattevő nyilatkozata arról, hogy a megajánlott termékek tekintetében forgalmazási jogosultsággal rendelkezik. Csatolandó valamennyi termékre vonatkozó érvényes – a 93/42/EK irányelvnek vagy a 4/2009. (III. 17.) EüM rendelet szerinti – CE megfelelőségi tanúsítványt, vagy ezzel egyenértékű dokumentumot, vagy gyártói megfelelőségi nyilatkozatot másolati példányban, és cégszerű – vagy más, joghatás kiváltására alkalmas formában megtett – nyilatkozatát arról, hogy a benyújtott minden tanúsítvány/azzal egyenértékű dokumentum/gyártói megfelelőségi nyilatkozat érvényes. A dokumentumon jelölni kell az ajánlattétellel érintett részszámát is.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:0
Title
Műlencse 1. Konszignációs raktár biztosításával.
Date
2017-11-23
Status
active
Value
73 095 000.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:1
Title
Műlencse 2. Konszignációs raktár biztosításával.
Date
2017-11-22
Status
active
Value
48 048 000.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:2
Title
Műlencse 3. Konszignációs raktár biztosításával.
Date
2017-11-24
Status
active
Value
73 388 040.00 HUF
Suppliers
PREMED PHARMA KFT.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:3
Title
Aszférikus hidrofób, egyrészes akril intraocularis lencse.
Date
2017-11-24
Status
active
Value
580 800.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:4
Title
Kontakt macular lencse.
Date
2017-11-22
Status
active
Value
66 000.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:5
Title
Szemészeti kés 1.
Status
cancelled

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:6
Title
Szemészeti kés 2.
Date
2017-11-24
Status
active
Value
3 869 888.00 HUF
Suppliers
PREMED PHARMA KFT.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:7
Title
Trepán körkések.
Date
2017-11-24
Status
active
Value
238 986.00 HUF
Suppliers
PREMED PHARMA KFT.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:8
Title
Szemészeti kötőhártya ollók.
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:9
Title
Szemészeti mini phaco hegy.
Date
2017-11-22
Status
active
Value
18 040.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:10
Title
Victrectomiás eszközök.
Date
2017-11-22
Status
active
Value
3 473 800.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:11
Title
Szemészeti egyenes csipesz- trapezoid anguláció.
Date
2017-11-23
Status
active
Value
2 351 888.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:12
Title
Egyéb szemészeti anyagok.
Date
2017-11-23
Status
active
Value
2 298 670.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:13
Title
Malyugin pupillatágító gyűrű.
Date
2017-11-24
Status
active
Value
2 304 720.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:14
Title
Szemészeti micro szuturázó szett- steril jelölő toll.
Status
unsuccessful

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:15
Title
Egyéb szemészeti anyagok 2.
Date
2017-11-24
Status
active
Value
972 246.00 HUF
Suppliers
PREMED PHARMA KFT.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:16
Title
Szemészeti kanül.
Date
2017-11-23
Status
active
Value
49 731.00 HUF

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:17
Title
Phaco és vitrektómiás kazetták.
Date
2017-11-24
Status
active
Value
23 965 172.00 HUF
Suppliers
PREMED PHARMA KFT.

Award

ID
ocds-pyfy63:2017-207269:award:18
Title
Vákumos szaruhártya körkés.
Status
unsuccessful

Parties

Roles
buyer
Organization name
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház
Street address
Szent István utca 68.
Locality
Nyíregyháza
Postal code
4400
Country
HU
Contact name
Dr. Adorján Gusztáv Tamás, főigazgató
E-mail
kozbeszerzes@szszbmk.hu
Phone
+36 42599700
Fax
+36 42599799
Website
Link

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Medicontur Orvostechnikai Kft
Street address
Herceghalmi út 1.
Locality
Zsámbék
Postal code
2072
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Alcon Hungária Kft.
Street address
Bartók Béla út 43–47.
Locality
Budapest
Postal code
1114
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
PREMED PHARMA KFT.
Street address
Rétköz utca 18.
Locality
Budapest
Postal code
1118
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Polytech Hungaria Kft.
Street address
Vámház krt. 13.
Locality
Budapest
Postal code
1093
Country
HU

Organization data Organization in JSON

Roles
supplier
tenderer
Organization name
Medicontur Orvostechnikai Kft.
Street address
Herceghalmi út 1.
Locality
Zsámbék
Postal code
2072
Country
HU

Organization data Organization in JSON