Hungary - Budapest: Miscellaneous medical devices and products

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-207191:2017-207191
Date
2017-06-01
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Budapest: Miscellaneous medical devices and products
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (60)
- Quality: Jótállás időtartama (hónapban, min. 12, max. 36 hónap) (15)
- Quality: Monitor mérete (col, min. 27”, max. 29”) (15)
- Quality: Az inszufflátor automatikus füstelszívó funkcióval rendelkezik, mely a nagyfrekvenciás vagy ultrahangos vágó használatakor aktiválódik. (Igen/Nem) (5)
- Quality: Kamerafejről fényerő-állítás lehetősége (Igen/Nem) (5)

Award criteria for item 2:
- Price (60)
- Quality: Jótállás időtartama (hónapban, min. 12, max. 36 hónap) (20)
- Quality: Monitor mérete (col, min. 27”, max. 29”) (20)

Award criteria for item 3:
- Price (60)
- Quality: Jótállás időtartama (hónapban, min. 12, max. 24 hónap) (20)
- Quality: Rendelkezik-e magyar szervizközponttal? (Igen/Nem) (20)

Award criteria for item 4:
- Price (60)
- Quality: Rendelkezik-e struktúra kiemelő funkcióval? (Igen/Nem) (6)
- Quality: Rendelkezik-e magyar nyelvű beállító menürendszerrel? (Igen/Nem) (6)
- Quality: Rendelkezik-e kamerafejről irányítható motoros zoommal? (Igen/Nem) (11)
- Quality: Irányítható-e motoros fókusz kamerafejről? (Igen/Nem) (11)
- Quality: Rendelkezik-e beépített hálózati leválasztó transzformátorral? (Igen/Nem) (6)

Award criteria for item 5:
- Price (60)
- Quality: A Klinika meglévő (Storz gyártmányú) hiszteroszkópos eszközeivel kompatibilis? (Igen/Nem) (20)
- Quality: A Klinika meglévő (Olympus US-40) nagyfrekvenciás vágóval kompatibilis? (Igen/Nem) (20)
Award period
2017-06-16 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Valamennyi részben: nem lehet (közös)ajánlattevő, alvállalkozó,és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő,aki a Kbt.62.§(1) és (2)bek. és a 63. § (1) bek. szerinti kizáró okok valamelyikének hatálya alatt áll. A 67.§(1)bek. alapján a gazdasági szereplő köteles a kizáró okok fenn nem állása,valamint az alkalmassági követelményeknek való megfelelés tekintetében az egységes európai közbeszerzési dokumentumba foglalt nyilatkozatát benyújtani. A 67. § (2) bek. alapján a 67.§(1)bek. szerinti dokumentumban a gazdasági szereplő nyilatkozik,hogy a kizáró okok nem állnak fenn,valamint az előírt alkalmassági követelmények teljesülnek,másrészt megadja a kért információkat. A nyilatkozat tartalmazza,hogy a 69. § (4) bek. szerint benyújtandó igazolás kiállítására mely szerv jogosult,valamint a 69.§(11)bek. szerinti adatbázis alkalmazásához szükséges adatokat és-szükség esetén-hozzájáruló nyilatkozatot.
A 67. § (3) bek. alapján,ha az előírt alkalmassági követelményeknek az ajánlattevő más szervezet kapacitására támaszkodva felel meg,be kell nyújtani a szervezet részéről a 67. § (1) bek. szerinti nyilatkozatot,az igazolások benyújtásának előírásakor pedig e szervezetnek-kizárólag az alkalmassági követelmények tekintetében-az előírt igazolási módokkal azonos módon kell igazolnia a megfelelést. A 67. §(4)bek. alapján be kell nyújtani az ajánlattevő nyilatkozatát,miszerint nem vesz igénybe a szerződés teljesítéséhez a 62. § (1) és (2) bek. és a 63. § szerinti kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót. A nyilatkozatot akkor is be kell nyújtani,ha az ajánlatkérő nem írta elő a már ismert alvállalkozók megnevezését,továbbá ha az ajánlattevő nem kíván alvállalkozót igénybe venni.
Ajánlatkérő kifejezetten felhívja a figyelmet a 321/2015.(X.30.) Korm. rend. 1-7.§-aiban foglaltakra.
A kizáró okok fenn nem állását a 69.§(4)bek. alapján az igazolások benyújtására felhívott gazdasági szereplőknek a 321/2015. (X. 30.) Korm. rend. 8-14.§ és 16.§ szerint kell igazolni. A 69.§(4)bek. alapján az eljárás eredményéről szóló döntés meghozatalát megelőzően az ajánlatkérő az értékelési szempontokra figyelemmel legkedvezőbbnek tekinthető ajánlattevőt megfelelő határidő tűzésével felhívja a kizáró okok,valamint az alkalmassági követelmények tekintetében az előírt igazolások benyújtására. A kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezetnek csak az alkalmassági követelmények tekintetében kell az igazolásokat benyújtani.
Amennyiben az ajánlattevő cégkivonata szerint a cégügyében el nem bírált módosítás van folyamatban, az ajánlathoz a 321/2015. (X.30.) Korm. rend. 13.§- a alapján csatolni kell a cégbírósághoz (vagy az Ajánlattevő országában a változásbejegyzési jogköröket gyakorló szervhez) benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkeztetéséről a cégbíróság által megküldött igazolást. Ajánlattevőnek az ajánlatban nyilatkoznia kell, hogy vele szemben változásbejegyzési eljárás van-e folyamatban, tehát a nemleges tartalmú nyilatkozat benyújtása is kötelező.
A 69.§(4)bek. szerinti felhívásra benyújtandó igazolások keltezése nem lehet korábbi, mint a felhívás feladásának napja.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a 64. § (1)-(2)bek. szerinti öntisztázás lehetőségére.
A 69.§(6)bek. alapján az ajánlatkérő az eljárást lezáró döntés meghozatalát megelőzően dönthet úgy,hogy a 69.§(4)bek. alapján nemcsak a legkedvezőbb,hanem az értékelési sorrendben a következő legkedvezőbb ajánlattevőt is felhívja az igazolások benyújtására. A 62.§(1)bek. a),b),e),h),j),l),n)és p) pontjában meghatározott időtartamot mindig a kizáró ok fenn nem állásának ellenőrzése időpontjától kell számítani. Ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a 74.§(2) bek. a)pontjában foglaltak értelmében kizárja az eljárásból azt az ajánlattevőt,aki számára nem kell nemzeti elbánást nyújtani[Kbt.2.§(5)bek.].(Közös)ajánlattevő nyilatkozik az egységes európai közbeszerzési dokumentum formanyomtatványában az alkalmasság igazolásában részt vevő szervezetekről a 65.§(7)-(9)bek. vonatkozásában.

Technical/professional eligibility:

M1) Alkalmas az ajánlattevő, amennyiben a szállítások ismertetése alapján a jelen ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben (36 hónapban) rendelkezik:
— az 1. rész tekintetében laparoszkópos torony szállítására vonatkozó, a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 22. § (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak szerinti, cégszerűen aláírt nyilatkozattal vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolással igazolt referenciával/referenciákkal, amely(ek) értéke összesen eléri legalább a nettó 15 845 000 HUF-ot, vagy legalább 1 db laparoszkópos torony szállítására vonatkozó referenciával;
— a 2. rész tekintetében laparoszkópos torony szállítására vonatkozó, a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 22. § (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak szerinti, cégszerűen aláírt nyilatkozattal vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolással igazolt referenciával/referenciákkal, amely(ek) értéke összesen eléri legalább a nettó 22 425 000 HUF-ot, vagy legalább 1 db laparoszkópos torony szállítására vonatkozó referenciával;
— a 3. rész tekintetében urológiai endoszkóp szállítására vonatkozó, a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 22. § (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak szerinti, cégszerűen aláírt nyilatkozattal vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolással igazolt referenciával/referenciákkal, amely(ek) értéke összesen eléri legalább a nettó 23 690 000 HUF-ot, vagy legalább 4 db flexibilis és 4 db rigid urológiai endoszkóp torony szállítására vonatkozó referenciával/referenciákkal;
— a 4. rész tekintetében hybrid torony szállítására vonatkozó, a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 22. § (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak szerinti, cégszerűen aláírt nyilatkozattal vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolással igazolt referenciával/referenciákkal, amely(ek) értéke összesen eléri legalább a nettó 16 515 000 HUF-ot, vagy legalább 1 db hybrid torony szállítására vonatkozó referenciával;
— az 5. rész tekintetében hiszteroszkópos torony szállítására vonatkozó, a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 22. § (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak szerinti, cégszerűen aláírt nyilatkozattal vagy a szerződést kötő másik fél által adott igazolással igazolt referenciával/referenciákkal, amely(ek) értéke összesen eléri legalább a nettó 14 205 000 HUF-ot, vagy legalább 1 db hiszteroszkópos torony szállítására vonatkozó referenciával.
Valamennyi rész tekintetében:
M2) A 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 21.§ (1) bekezdés i) pontja és a 24.§ (3) bekezdése alapján benyújtandó az ajánlattevő által megajánlott valamennyi áru esetén a megajánlott termékek vonatkozásában külső akkreditált szervezet által kiállított CE tanúsítvány, vagy azzal egyenértékű, elismert (bármely nemzeti rendszerben akkreditált) tanúsító szervezettől származó tanúsítvány, vagy a gyártótól származó megfelelőségi nyilatkozat, mely bizonyítja, hogy a megajánlott áru(k) megfelel(nek) a 93/42/EEC irányelvben foglaltaknak.
Az ajánlattevők által az ajánlatban benyújtandó igazolások:
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése alapján az alkalmassági követelmény előzetes igazolására elfogadja ajánlattevők egyszerű nyilatkozatát, így elegendő az egységes európai közbeszerzési dokumentum IV. részének (alfa) szakaszát kitölteni.

Technical/professional minimum level:

M1)A 321/2015.(X. 30.)Korm.rend. 21. § (1) bek. a) pontja alapján az ajánlati felhívás feladásától visszafelé számított 3 év (36 hónap) legjelentősebb közbeszerzés tárgya(az 1. és a 2. rész tekintetében laparoszkópos torony;a 3. rész tekintetében urológiai endoszkóp;a 4. rész tekintetében hybrid torony;az 5. rész tekintetében hiszteroszkópos torony szállítása)szerinti referenciák ismertetését,a követező adatokkal:- a teljesítés ideje (év/hó/nap és tól-ig) és helye,- a szerződést kötő fél neve és elérhetősége,- az ellenszolgáltatás nettó összege (HUF) vagy mennyisége,- az elvégzett teljesítés rövid bemutatása olyan részletességgel, hogy a megfelelés egyértelműen megállapítható legyen.
Mellékelni kell a 321/2015.(X.30.)Korm.rend. 22. § (1) bek. szerint,- ha a szerződést kötő másik fél a Kbt. 5. § (1) bek. a)-c) és e) pontja szerinti szervezet,illetve nem magyarországi szervezetek esetében olyan szervezet,amely a 2014/24/EU európai parlamenti és tanácsi irányelv alapján ajánlatkérőnek minősül,az általa kiadott vagy aláírt igazolást;- ha a szerződést kötő másik fél az előzőekhez képest egyéb szervezet,az általa adott igazolást vagy az ajánlattevő,illetve az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet nyilatkozatát.A referenciaigazolásnak,illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell az előírt valamennyi adatot,továbbá nyilatkozni kell,hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e.Amennyiben az ajánlattevő/közös ajánlattevők több részre tesznek ajánlatot,az 1. és 2. részek tekintetében-tekintettel arra,hogy azok tárgya megegyezik-Ajánlatkérő elfogadja az ugyanazzal a referenciával történő igazolást,amennyiben mindkét rész tekintetében megfelel a részenként külön-külön meghatározott nettó referencia értékeknek vagy mennyiségnek.
M2) A 321/2015. (X. 30.) Korm.rend. 21. § (1) bek. i)pontja és a 24. § (3)bek. alapján benyújtandó az ajánlattevő által megajánlott valamennyi áru esetén a megajánlott termékek vonatkozásában külső akkreditált szervezet által kiállított CE tanúsítvány,vagy azzal egyenértékű,elismert(bármely nemzeti rendszerben akkreditált)tanúsító szervezettől származó tanúsítvány,vagy a gyártótól származó megfelelőségi megfelelőségi nyilatkozat,mely bizonyítja,hogy az áru(k) megfelel(nek) a 98/79/EC európai direktívának(és a direktívát átültető 8/2003. (III.13.) ESzCsM rendeletben)irányelvben foglaltaknak.
Az alkalmasság igazolására a Kbt. 65.§ is irányadó.
Az alkalmassági követelményeknek-a Kbt. 65. § (6) bekezdésére tekintettel-közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek. Amely követelmények értelemszerűen kizárólag egyenként vonatkoztathatóak a gazdasági szereplőkre,az együttes megfelelés értelmében elegendő,ha közülük egy megfelel.
A követelményeknek az ajánlattevők bármely más szervezet/személykapacitására támaszkodva is megfelelhetnek a 65. § (7) és (9) bek. alapján. Ajánlatkérő felhívja a figyelmet, hogy a releváns szakmai tapasztalatot igazoló referenciákra vonatkozó követelmény teljesítésének igazolására a gazdasági szereplő csak akkor veheti igénybe más szervezet kapacitásait, ha az adott szervezet valósítja meg azt a szállítást, amelyhez e kapacitásokra szükség van.
Az ajánlattevők által az ajánlatban benyújtandó igazolások:
Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 2. § (5) bekezdése alapján az alkalmassági követelmény előzetes igazolására elfogadja ajánlattevők egyszerű nyilatkozatát, így elegendő az egységes európai közbeszerzési dokumentum IV. részének (alfa) szakaszát kitölteni.
Ajánlatkérő felhívja a figyelmet a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 24. § (1) bekezdésében foglaltakra a minősített ajánlattevők vonatkozásában.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure

Accelerated procedure:

Ajánlatkérő a 2016. év decemberében megpályázott és elnyert konszolidációs támogatást 30.6.2017. napjáig köteles felhasználni akként, hogy ezen időpontig a teljesítésnek és a kifizetésnek is meg kell történnie.
Így kivételesen indokolt és sürgős eset áll fenn a gyorsított eljárás lefolytatására, mivel a Kbt. 81. § (7) bekezdésben foglalt határidők nem lennének betarthatóak.
Tender period
2017-06-01 - 2017-06-16

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207191:obj:1
Classification
CPV / 33190000
Description
Adásvételi szerződés 1 db FULL HD laparoszkópos torony beszerzése tárgyában:
az eszközök szállítása, üzembe helyezése, és a kezelő személyzet betanítása max. 20 főig.
Beszerzendő eszközök:
1 db FULL HD laparoszkópos torony:
— 1 db monitor,
— 1 db endoszkóp kamera és fej,
— 1 db fényforrás,
— 1 db endoszkópos állvány,
— 1 db inszufflátor gázmelegítő nélkül.
A részletes műszaki feltételeket a Közbeszerzési műszaki leírás tartalmazza.
Fő finanszírozási és fizetési feltételek, hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre:
Valamennyi rész tekintetében:
Ajánlatkérő előleget nem biztosít.
Az áruk ellenértékét Ajánlatkérő utólag, az igazolt teljesítést követően a Kbt. 135. § (1), (5)-(6) és (10) bekezdéseiben meghatározott kötelező szabályok alkalmazásával, a számla igazolt kézhezvételét követően 30 napon belül banki átutalással teljesíti, a Ptk. 6:130. § (1)-(2) bekezdései alapján.
Ajánlatkérő a kifizetéseket az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 36/A § és az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (Áht.) rendelkezéseinek figyelembevételével teljesíti.
Az ajánlattétel, a szerződés és a kifizetés pénzneme: HUF.
Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét a Kbt. 136. § (1) bekezdésében foglaltakra a kifizetéseket illetően, illetve a 143. § (3) bekezdésében foglalt speciális felmondási okra.
Ajánlatkérő késedelmes fizetése esetén Ajánlatkérő a Ptk. 6:155. §-ában meghatározott mértékű, és a késedelem időtartamához igazodó késedelmi kamatot fizet.
A részletes fizetési feltételeket a közbeszerzési dokumentumok részét képező szerződéstervezet tartalmazza.
Ajánlatkérő nem teszi lehetővé, hogy a szerződés teljesítése érdekében a nyertes ajánlattevő(k) gazdálkodó szervezetet (projekttársaságot) hozzon/hozzanak létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207191:obj:2
Classification
CPV / 33190000
Description
Adásvételi szerződés 1 db FULL HD laparoszkópos torony beszerzése tárgyában:
az eszközök szállítása, üzembe helyezése, és a kezelő személyzet betanítása max. 20 főig.
Beszerzendő eszközök:
1 db FULL HD laparoszkópos torony:
— 1 db monitor,
— 1 db kameravezérlő egység, full HD, 3 chipes kamerafejhez használható,
— 1 db dokumentációs egység,
— 1 db 3 CCD chipes kamerafej,
— 2 db 30 fokos laparoszkópos optika,
— 1 db nagy teljesítményű fényforrás,
— 3 db fénykábel,
— 1 db endoszkópos állvány,
— 1 db szívó- öblítő készülék,
— 1 db inszufflátor.
A részletes műszaki feltételeket a Közbeszerzési műszaki leírás tartalmazza.
Fő finanszírozási és fizetési feltételek, hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre:
Valamennyi rész tekintetében:
Ajánlatkérő előleget nem biztosít.
Az áruk ellenértékét Ajánlatkérő utólag, az igazolt teljesítést követően a Kbt. 135. § (1), (5)-(6) és (10) bekezdéseiben meghatározott kötelező szabályok alkalmazásával, a számla igazolt kézhezvételét követően 30 napon belül banki átutalással teljesíti, a Ptk. 6:130. § (1)-(2) bekezdései alapján.
Ajánlatkérő a kifizetéseket az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 36/A § és az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (Áht.) rendelkezéseinek figyelembevételével teljesíti.
Az ajánlattétel, a szerződés és a kifizetés pénzneme: HUF.
Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét a Kbt. 136. § (1) bekezdésében foglaltakra a kifizetéseket illetően, illetve a 143. § (3) bekezdésében foglalt speciális felmondási okra.
Ajánlatkérő késedelmes fizetése esetén Ajánlatkérő a Ptk. 6:155. §-ában meghatározott mértékű, és a késedelem időtartamához igazodó késedelmi kamatot fizet.
A részletes fizetési feltételeket a közbeszerzési dokumentumok részét képező szerződéstervezet tartalmazza.
Ajánlatkérő nem teszi lehetővé, hogy a szerződés teljesítése érdekében a nyertes ajánlattevő(k) gazdálkodó szervezetet (projekttársaságot) hozzon/hozzanak létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207191:obj:3
Classification
CPV / 33190000
Description
Adásvételi szerződés 11 db urológiai endoszkóp beszerzése tárgyában:
az eszközök szállítása, üzembe helyezése, és a kezelő személyzet betanítása max. 20 főig.
Beszerzendő eszközök:
11 db urológiai endoszkóp:
— 2 db flexibilis uréterorenofiberoszkóp,
— 1 db semirigid urétroszkóp,
— 3 db flexibilis cisztoszkóp,
— 1 db nefroszkóp,
— 3 db operációs cisztoszkóp,
— 1 db mini nefroszkóp.
A részletes műszaki feltételeket a Közbeszerzési műszaki leírás tartalmazza.
Fő finanszírozási és fizetési feltételek, hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre:
Valamennyi rész tekintetében:
Ajánlatkérő előleget nem biztosít.
Az áruk ellenértékét Ajánlatkérő utólag, az igazolt teljesítést követően a Kbt. 135. § (1), (5)-(6) és (10) bekezdéseiben meghatározott kötelező szabályok alkalmazásával, a számla igazolt kézhezvételét követően 30 napon belül banki átutalással teljesíti, a Ptk. 6:130. § (1)-(2) bekezdései alapján.
Ajánlatkérő a kifizetéseket az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 36/A § és az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (Áht.) rendelkezéseinek figyelembevételével teljesíti.
Az ajánlattétel, a szerződés és a kifizetés pénzneme: HUF.
Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét a Kbt. 136. § (1) bekezdésében foglaltakra a kifizetéseket illetően, illetve a 143. § (3) bekezdésében foglalt speciális felmondási okra.
Ajánlatkérő késedelmes fizetése esetén Ajánlatkérő a Ptk. 6:155. §-ában meghatározott mértékű, és a késedelem időtartamához igazodó késedelmi kamatot fizet.
A részletes fizetési feltételeket a közbeszerzési dokumentumok részét képező szerződéstervezet tartalmazza.
Ajánlatkérő nem teszi lehetővé, hogy a szerződés teljesítése érdekében a nyertes ajánlattevő(k) gazdálkodó szervezetet (projekttársaságot) hozzon/hozzanak létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207191:obj:4
Classification
CPV / 33190000
Description
Adásvételi szerződés 1 db FULL HD hybrid torony beszerzése tárgyában:
az eszköz szállítása, üzembe helyezése, és a kezelő személyzet betanítása max. 20 főig.
Beszerzendő eszközök:
1 db full HD hybrid torony nagy tudású, merev és flexibilis video-endoszkóp csatlakoztatásához alkalmas, 1 db komplett rendszerben:
— 1 db monitor,
— 1 db fényforrás,
— 1 db nagyfelbontású (HD) digitális kameravezérlő egység,
— 1 db kamerafej,
— 1 db full screen optika,
— 1 db endoszkóp tartó kar, csuklós, műtőasztalhoz rögzíthető,
— 1 db készüléktartó állvány,
— 1 db fénykábel.
A részletes műszaki feltételeket a Közbeszerzési műszaki leírás tartalmazza.
Fő finanszírozási és fizetési feltételek, hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre:
Valamennyi rész tekintetében:
Ajánlatkérő előleget nem biztosít.
Az áruk ellenértékét Ajánlatkérő utólag, az igazolt teljesítést követően a Kbt. 135. § (1), (5)-(6) és (10) bekezdéseiben meghatározott kötelező szabályok alkalmazásával, a számla igazolt kézhezvételét követően 30 napon belül banki átutalással teljesíti, a Ptk. 6:130. § (1)-(2) bekezdései alapján.
Ajánlatkérő a kifizetéseket az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 36/A § és az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (Áht.) rendelkezéseinek figyelembevételével teljesíti.
Az ajánlattétel, a szerződés és a kifizetés pénzneme: HUF.
Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét a Kbt. 136. § (1) bekezdésében foglaltakra a kifizetéseket illetően, illetve a 143. § (3) bekezdésében foglalt speciális felmondási okra.
Ajánlatkérő késedelmes fizetése esetén Ajánlatkérő a Ptk. 6:155. §-ában meghatározott mértékű, és a késedelem időtartamához igazodó késedelmi kamatot fizet.
A részletes fizetési feltételeket a közbeszerzési dokumentumok részét képező szerződéstervezet tartalmazza.
Ajánlatkérő nem teszi lehetővé, hogy a szerződés teljesítése érdekében a nyertes ajánlattevő(k) gazdálkodó szervezetet (projekttársaságot) hozzon/hozzanak létre.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-207191:obj:5
Classification
CPV / 33190000
Description
Adásvételi szerződés 1 db hiszteroszkópos torony beszerzése tárgyában:
az eszköz szállítása, üzembe helyezése, és a kezelő személyzet betanítása max. 20 főig.
Beszerzendő eszközök:
1 db hiszteroszkópos torony:
— 1 db monitor,
— 1 db kameravezérlő egység,
— 1 db 1 CCD chipes kamerafej,
— 1 db nagyteljesítményű fényforrás,
— 2 db fénykábel,
— 1 db endoszkópos állvány,
— 1 db hiszteroszkópos pumpa,
— 1 db unipoláris resektoszkóp szett,
— 2 db diagnosztikus hiszteroszkóp szett.
A részletes műszaki feltételeket a Közbeszerzési műszaki leírás tartalmazza.
Fő finanszírozási és fizetési feltételek, hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre:
Valamennyi rész tekintetében:
Ajánlatkérő előleget nem biztosít.
Az áruk ellenértékét Ajánlatkérő utólag, az igazolt teljesítést követően a Kbt. 135. § (1), (5)-(6) és (10) bekezdéseiben meghatározott kötelező szabályok alkalmazásával, a számla igazolt kézhezvételét követően 30 napon belül banki átutalással teljesíti, a Ptk. 6:130. § (1)-(2) bekezdései alapján.
Ajánlatkérő a kifizetéseket az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény (Art.) 36/A § és az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (Áht.) rendelkezéseinek figyelembevételével teljesíti.
Az ajánlattétel, a szerződés és a kifizetés pénzneme: HUF.
Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét a Kbt. 136. § (1) bekezdésében foglaltakra a kifizetéseket illetően, illetve a 143. § (3) bekezdésében foglalt speciális felmondási okra.
Ajánlatkérő késedelmes fizetése esetén Ajánlatkérő a Ptk. 6:155. §-ában meghatározott mértékű, és a késedelem időtartamához igazodó késedelmi kamatot fizet.
A részletes fizetési feltételeket a közbeszerzési dokumentumok részét képező szerződéstervezet tartalmazza.
Ajánlatkérő nem teszi lehetővé, hogy a szerződés teljesítése érdekében a nyertes ajánlattevő(k) gazdálkodó szervezetet (projekttársaságot) hozzon/hozzanak létre.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Semmelweis Egyetem
Street address
Üllői út 26.
Locality
Budapest
Postal code
1085
Country
HU
Contact name
dr. Berencsi Bernadett
E-mail
berencsi.bernadett@semmelweis-univ.hu
Phone
+36 12109610
Fax
+36 12109618
Website
Link

Organization data Organization in JSON