Bulgaria - Krumovgrad: Office machinery, equipment and supplies except computers, printers and furniture

Release

Tender

Title
Bulgaria - Krumovgrad: Office machinery, equipment and supplies except computers, printers and furniture
Award criteria
priceOnly
Award criteria details
Lowest price

Award criteria for item 1:
- Price

Award criteria for item 2:
- Price
Award period
2017-05-25 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Възложителят не поставя изисквания за годност за упражняване на професионална дейност.
Забележка: В случай, че участник е специализирано предприятие или кооперация на хора с увреждания следва да бъде вписан като такъв в съответния Регистър на специализираните предприятия или кооперации на хора с увреждания към Агенцията за хора с увреждания или аналогичен регистър в държава-членка на Европейския съюз. За доказването на съответствието с поставеното изискване за запазената поръчка участниците следва да посочат необходимата информация в ЕЕДОП в Част II: „Информация за икономическия оператор“ в таблица А. В графата „Само в случай, че поръчката е запазена“ участниците следва да посочат номера, под който са вписани в регистъра на специализираните предприятия и кооперации на хора с увреждания, поддържан от Агенцията за хората с увреждания, или информация относно регистрация в аналогичен регистър в държава-членка на Европейския съюз (или уеб адрес, орган или служба, издаващи документа, точно позоваване на документа).

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

Участникът в настоящата процедура трябва да има опит в изпълнението на дейности (доставки) с предмет и обем сходни или идентични с тези на настоящата поръчка, като е изпълнил минимум 1 такава дейност (доставка). Съгласно чл. 63, ал. 1, т. 1, б. „б“, участникът следва да е изпълнявал такива договори през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата и в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си. Това обстоятелство, участникът декларира в съответния раздел на ЕЕДОП, като посочва доставките през последните 3 години, считано от датата на подаване на офертата и в зависимост от датата, на която участникът е учреден или е започнал дейността си, с посочване на стойностите, датите и получателите. Съгласно чл. 64. 1, т. 2 „За доказване на техническите и професионалните способности на кандидатите или участниците се представят 1 или няколко от следните документи и доказателства, във връзка с поставените изисквания:
2. Списък на доставките или услугите, които са идентични или сходни с предмета на обществената поръчка, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената доставка или услуга.“.

Technical/professional minimum level:

Участникът следва да е изпълнил минимум 1 дейност (доставка) идентична или сходна с предмета на обществената поръчка.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-04-21 - 2017-05-25
Value
27 000.00 BGN
Minimum value
27 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-150364:obj:1
Classification
CPV / 30100000
Description
Прогнозните количества канцеларски материали, оборудване и принадлежности, включително и рекламни материали за нуждите на ТП „ДГС Крумовград“, подробно описани по вид и прогнозно количество за всяка обособена позиция в Техническата спецификация — Приложение № 10 от документацията за участие в процедурата.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-150364:obj:2
Classification
CPV / 30100000
Description
Настоящата поръчка в частта за обособена позиция № 2 представлява запазена поръчка по смисъла на чл. 12, ал. 1, т. 2 от ЗОП, чийто предмет е включен в Списъка на стоките и услугите, които са предназначени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение, определен с Решение на Министерски съвет № 591/18.072016 г. Поръчката по обособена позиция № 2 е предназначена за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания по смисъла на параграф 2, т. 46 от ДР на ЗОП. Прогнозните количества канцеларски материали, оборудване и принадлежности, включително и рекламни материали за нуждите на ТП „ДГС Крумовград“, подробно описани по вид и прогнозно количество за всяка обособена позиция в Техническата спецификация — Приложение № 10 от документацията за участие в процедурата.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Yuzhnotsentralno darzhavno predpriyatie gr. Smolyan, Teritorialno podelenie „Darzhavno gorsko stopanstvo Krumovgrad“
Street address
pl. „Balgariya“ No. 8
Locality
Krumovgrad
Postal code
6900
Country
BG
Contact name
Tanya Kafadarova — yuriskonsult
E-mail
dgskrumovgrad@ucdp-smolian.com
Phone
+359 889217243
Fax
+359 036417209
Website
Link

Organization data Organization in JSON