Hungary - Pécs: Medical equipments

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:2017-146828
Date
2017-04-19
Language
HU
Tags
tender

Release in JSON

Tender

Title
Hungary - Pécs: Medical equipments
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (80)
- Quality: A térfogatáram tartományának felső értéke 0,01 ml/min minimális értéktől, amelyen belül az érték 0,001 mL/min értékenként állítható (min. 1mL/min) (5)
- Quality: Tömegspektrométer – Tömegfelbontás 200 m/z ionnál automatikus tunolás után (min. 50.000FWHM) (10)
- Quality: Tömegspektrométer – Tömegpontosság időtartama, amely MS módban külső tömegkalibrációval kisebb mint 3 ppm RMS (min. 12 óra) (5)

Award criteria for item 2:
- Price (70)
- Quality: Analitikai mérleg – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (10)
- Quality: Precíziós mérleg (3000g) – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (10)
- Quality: Precíziós mérleg (10 000g) – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (10)

Award criteria for item 3:
- Price (80)
- Quality: Ultrahangos fürdő és kosár – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)
- Quality: 10 literes lombik – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)
- Quality: Asztali Ph mérő – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)
- Quality: Kombinált pH üvegelektród BA17 – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)

Award criteria for item 4:
- Price (80)
- Quality: Multicheck 6 tablettavizsgáló – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)
- Quality: PRS keverő DW duplafallal – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)
- Quality: DKM keverő UG áttéttel és AR 403 alapgéppel – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)
- Quality: Eweka EP-1 tablettaprés – Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (5)

Award criteria for item 5:
- Price (80)
- Quality: Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (20)

Award criteria for item 6:
- Price (80)
- Quality: Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (20)

Award criteria for item 7:
- Price (80)
- Quality: Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (20)

Award criteria for item 8:
- Price (80)
- Quality: Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (20)

Award criteria for item 9:
- Price (70)
- Quality: Multiplexálás foka: Minták száma, amelyeken egyszerre 800 target detektálható (min. 3 minta) (10)
- Quality: Minta-előkészítés időtartama (max. 60 perc) (10)
- Quality: Applikációk száma: miRNS és mRNS mennyiségi meghatározása, DNS kópiaszám (CNV) mérése, kromatin immun-precipitáció, fehérjék kvantitatív detektálása, „single cell” alkalmazás (9)
- Quality: Jótállás időtartama (min. 12 hónap) (1)

Award criteria for item 10:
- Price (80)
- Quality: Nagy áteresztőképességű rendszer: 96 mintahelyes blokk, mikrofluidika kártya bemeneti nyílásonkénti PCR reakció száma (min. 24) (10)
- Quality: PCR reakcióelegy térfogat-skála: min. 2-10ul (10)

Award criteria for item 11:
- Procurement documentation criteria

Award criteria for item 12:
- Price (60)
- Quality: Hematológiai oldatkészítő (diluens) telepítése, mely a laboratórium ionmentes vízkészítő rendszeréhez csatlakoztatható (igen/nem) (15)
- Quality: Felszívási mintatérfogat automata üzemmódban (5 part diff esetén) (max. 200 ul) (5)
- Quality: A kenetkészítő és festő automata és a digitális morphológiai kenetértékelő készülék között a kenetek továbbítása közös, automatikus mintatovábbító rendszer segítségével történik (igen/nem) (8)
- Quality: Trombocitopéniás (alacsony trombocita szám) minták esetén a trombocita szám pontos meghatározására automatikus, mintaelőkészítést nem igénylő, reflex tesztként működő mérési lehetőség (igen/nem) (8)
- Quality: A min. feltételeknél megadott állatfajokon kívül további állatfaj specifikus mérési profilok létrehozásának lehetősége mozgó diszkriminátorok alkalmazásával (igen/nem) (4)

Award criteria for item 13:
- Price (85)
- Quality: Okulárok betekintési magassága két lépésben történő megemelhetőségének mérete (min. 1 mm) (5)
- Quality: Bővíthető olajhidraulikus csillapítású, csúsztatható tárgyasztallal, amely alkalmas áteső fényű vizsgálatokhoz (igen/nem) (5)
- Quality: Bővíthető XY mozgatású tárgysztallal, amely alkalmas áteső fényű vizsgálatokhoz (igen/nem) (5)

Award criteria for item 14:
- Price (75)
- Quality: Detekció Minimum felbontás (Scatter) (µm) (5)
- Quality: Hőmérséklet tartomány: 4C°-tól kezdődő hőmérsékleti skála tartományának terjedelme (hűtés Peltier rendszerrel történjen) (max. 16C)) (5)
- Quality: A működés közben lehetőség legyen a folyadék cserére és utántöltésre: teljes üzemelés mellett VAGY a nyomás megszüntetésével VAGY a készülék leállításával (5)
- Quality: A „sheath fluid” össztömege (max. 24 liter) (5)
- Quality: Szortolási esemény száma / mp (min. 5 000 esemény/mp) (5)

Award criteria for item 15:
- Price (80)
- Quality: A készülék merevlemezén, a páciens adatbázisban tárolt, onnan visszahívott Color-módú képeken utólag állíthatóak az alábbi paraméterek: erősítés, invertálás, színtérkép (color map) (10)
- Quality: A készülék merevlemezén, a páciens adatbázisban tárolt, onnan visszahívott Color-módú képeken utólag állíthatóak az alábbi paraméterek: erősítés, alapvonal, szögkorrekció, vízszintes eltérítési sebess (10)

Award criteria for item 16:
- Price (80)
- Quality: Gyors letapogatási sebesség: min. 8 fps. /512x512 pixel; max. 100 fps. /512 x 32 pixel (10)
- Quality: Szoftver fileformátumok: JP2, JPG, TIFF, BMP, GIF, PNG, ND2, JFF, JTF, AVI, ICS/IDS (10)
Award period
2017-05-29 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó, és nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésében felsorolt kizáró okok fennállnak.
Ajánlattevő, alvállalkozó, és alkalmasságot igazoló gazdasági szereplő a Kbt. 64. §-ban foglaltaknak megfelelően élhet az öntisztázás lehetőségével. Ebben az esetben a gazdasági szereplő a megbízhatóságát alátámasztó jogerős határozatot az egységes európai közbeszerzési dokumentummal (továbbiakban EEKD) egyidejűleg köteles benyújtani.
Igazolási mód:
Az ajánlattevőnek az ajánlatban a Kbt. 67. § (1) bekezdése, valamint a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet a közbeszerzési eljárásokban az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról (továbbiakban Kr.) 2. § (1) bekezdése alapján az EEKD benyújtásával kell előzetesen igazolnia, hogy nem tartozik a Kbt. 62. § (1) és (2) bekezdésének a hatálya alá.
A kizáró okok igazolásának módja tekintetében irányadó: a Kbt. 67. § (1)-(3) bekezdése, a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 3. §-a és a 4. § (1) bekezdése.
Ajánlatkérő felhívására a legkedvezőbb ajánlatot tevőnek, valamint ha ajánlatkérő felhívja, akkor az őt követő ajánlattevő(k)nek a Kbt. 69. § (4)-(8) bekezdése szerint be kell nyújtania Magyarországon letelepedett ajánlattevők esetében a Kr. 8-9. §-a, nem Magyarországon letelepedett ajánlattevők esetében a Kr. 10-11. §-a szerinti iratokat/igazolásokat a Kr. 12. §-ban és a 14-16. §-okban foglaltak figyelembevételével.
Ajánlattevő ajánlatában köteles benyújtani azon nyilatkozatát, miszerint nem vesz igénybe a szerződés teljesítéséhez a 62. § (1)-(2) bekezdése hatálya alá eső alvállalkozót (Kbt. 67. § (4) bekezdés). A Kr. 15. § (1) bekezdése alapján az ajánlattevő az alkalmasság igazolásában résztvevő más szervezet vonatkozásában csak az EEKD dokumentumot köteles benyújtani a Kbt. 62. (1)-(2) bekezdése szerinti kizáró okok hiányának igazolása érdekében.
Ajánlatkérő a Kbt. 69. § (11) bekezdését, valamint a Kr. 1. § (3) bekezdését megfelelően alkalmazza.
Ajánlatkérő felhívja ajánlattevők figyelmét, hogy a kizáró okokra vonatkozó nyilatkozat nem lehet régebbi keltezésű az eljárást megindító felhívás feladásának napjánál.
A 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 13. §-a alapján folyamatban lévő változásbejegyzési eljárás esetében az ajánlattevő vagy részvételre jelentkező, az ajánlathoz, illetve a részvételi jelentkezéshez köteles csatolni a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolást. Amennyiben az Ajánlattevő tekintetében nincs folyamatban változásbejegyzési eljárás, úgy erre vonatkozó nemleges nyilatkozat benyújtása szükséges.

Economic/financial eligibility:

Ajánlattevőnek be kell csatolnia az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentumot, amelyben ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az ajánlattevő egyszerű nyilatkozatát.
Az értékelési szempontokra figyelemmel legkedvezőbbnek tekinthető ajánlattevőnek és adott esetben további ajánlattevő(k)nek az eljárás eredményéről szóló döntés meghozatalát megelőzően, az ajánlatkérő felhívása (Kbt. 69. §) alapján a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 1. § (2) bekezdésének megfelelően, a Korm. rendelet IV. Fejezetében (19-20. §) foglaltaknak megfelelően kell részletesen igazolnia/igazolniuk, hogy megfelel(nek) az ajánlatkérő által meghatározott alkalmassági követelménynek. Benyújtandó dokumentumok:
P.1.) Az előző három, mérlegfordulónappal lezárt üzleti évre vonatkozóan az általános forgalmi adó nélkül számított árbevételéről szóló nyilatkozatát, attól függően, hogy az ajánlattevő mikor jött létre, illetve mikor kezdte meg tevékenységét, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak (Kr. 19. § (1) bekezdés c) pont).
Amennyiben ajánlattevő az előírt irattal azért nem rendelkezik, mert olyan jogi formában működik, amely tekintetében az árbevételről szóló nyilatkozat benyújtása nem lehetséges, az e pontokkal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolási mód helyett bármely, az ajánlatkérő által megfelelőnek tekintett egyéb nyilatkozattal vagy dokumentummal igazolhatja pénzügyi és gazdasági alkalmasságát. Az ajánlattevő a kiegészítő tájékoztatás kérése során köteles alátámasztani, hogy olyan jogi formában működik, amely tekintetében az árbevételről szóló nyilatkozat benyújtása nem lehetséges és köteles tájékoztatást kérni az e pontokkal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolási mód helyett az alkalmasság igazolásának ajánlatkérő által elfogadott módjáról (Kr. 19. § (3) bekezdés).
Ajánlatkérő a Kr. 19. § (7) bekezdésében foglaltakat megfelelően alkalmazza.
Az előírt alkalmassági követelményeknek a közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek
Az alkalmassági minimumkövetelmények igazolásával kapcsolatban az ajánlatkérő felhívja a figyelmet a Kbt. 65. § (7)-(8), illetve (11) bekezdésében foglaltakra.
Ajánlatkérő a Kbt. 69. § (11) bekezdését, valamint a Kr. 1. § (3) bekezdését megfelelően alkalmazza.

Economic/financial minimum level:

Alkalmatlan az ajánlattevő, ha:
P.1.) nem rendelkezik az eljárást megindító felhívás feladását megelőző 3, mérlegfordulónappal lezárt üzleti évben összesen legalább:
1. ajánlati rész esetében nettó 105 000 000 HUF (egyszázötmillió forint) értékű teljes árbevétellel;
2. ajánlati rész esetében nettó 1 000 000 HUF (egymillió forint) értékű teljes árbevétellel;
3. ajánlati rész esetében nettó 1 000 000 HUF (egymillió forint) értékű teljes árbevétellel;
4. ajánlati rész esetében nettó 31 000 000 HUF (harmincegymillió forint) értékű teljes árbevétellel;
5. ajánlati rész esetében nettó 1 000 000 HUF (egymillió forint) értékű teljes árbevétellel;
6. ajánlati rész esetében nettó 2 000 000 HUF (kettőmillió forint) értékű teljes árbevétellel;
7. ajánlati rész esetében nettó 3 000 000 HUF (hárommillió forint) értékű teljes árbevétellel;
8. ajánlati rész esetében nettó 450 000 HUF (négyszázötvenezer forint) értékű teljes árbevétellel;
9. ajánlati rész esetében nettó 50 000 000 HUF (ötvenmillió forint) értékű teljes árbevétellel;
10. ajánlati rész esetében nettó 28 000 000 HUF (huszonnyolcmillió forint) értékű teljes árbevétellel;
11. ajánlati rész esetében nettó 9 000 000 HUF (kilencmillió forint) értékű teljes árbevétellel;
12. ajánlati rész esetében nettó 100 000 000 HUF (egyszázmillió forint) értékű teljes árbevétellel;
13. ajánlati rész esetében nettó 2 500 000 HUF (kettőmillió-ötszázezer forint) értékű teljes árbevétellel;
14. ajánlati rész esetében nettó 38 000 000 HUF (harmincnyolcmillió forint) értékű teljes árbevétellel;
15. ajánlati rész esetében nettó 7 500 000 HUF (hétmillió-ötszázezer forint) értékű teljes árbevétellel;
16. ajánlati rész esetében nettó 54 000 000 HUF (ötvennégymillió forint) értékű teljes árbevétellel.

Technical/professional eligibility:

Ajánlattevőnek be kell csatolnia az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentumot, amelyben ajánlatkérő az alkalmassági követelmények előzetes igazolására elfogadja az ajánlattevő egyszerű nyilatkozatát (IV. rész: Alfa), azaz az alkalmassági követelményekre vonatkozó részt nem kell a formanyomtatványban kitölteni.
A Kbt. 69. § (4) bekezdése alapján az értékelési szempontokra figyelemmel legkedvezőbbnek tekinthető ajánlattevő, illetőleg adott esetben a Kbt. 69. § (6) bekezdése alapján az értékelési sorrendben azt követő következő legkedvezőbb ajánlattevő által az utólagos igazolási kötelezettség körében, a műszaki, illetve szakmai alkalmasság alátámasztása céljából benyújtandó igazolások:
M.1.) az ajánlati felhívás feladását megelőző 36 hónap jelentősebb közbeszerzés tárgykörében végzett, Ajánlatkérő által meghatározott szállításokat is magukban foglaló, a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 22. § (1)-(2) bekezdése szerint kiállított referencia-igazolás vagy- nyilatkozat, amelynek tartalmaznia kell legalább:
— a szerződést kötő másik fél megnevezését, címét,
— a szállítás tárgyát, mennyiségét, rövid leírását (amelynek alapján az alkalmassági követelményeknek való megfelelés megállapítható),
— a teljesítés idejét (a kezdési és a befejezési időpont év/hó/nap pontossággal történő feltüntetésével), teljesítés helyét,
— ellenszolgáltatás összegét,
— a referenciáról információt nyújtó személy nevét és elérhetőségét,
— arra vonatkozó információ, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e [Kbt. 65. § (1) bekezdés b) pont; 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 21. § (1) bekezdés a) pont].
Az Ajánlatkérő a 321/2015. (X.30.) Korm. rendelet 24. § (1) bekezdése szerinti igazolásokat is elfogad az M.1.) pontban meghatározott igazolási módok helyett, illetve mellett.
Az ajánlattevő az előírt alkalmassági követelményeknek bármely más szervezet (vagy személy) kapacitására támaszkodva is megfelelhet, a közöttük fennálló kapcsolat jogi jellegétől függetlenül.
A kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet az előírt igazolási módokkal azonos módon köteles igazolni az adott alkalmassági feltételnek történő megfelelést.
Az alkalmasságot igazoló szervezetek igénybevételére tárgyi eljárásban a Kbt. 65. § (10) bekezdése szerinti korlátozó feltétel nem alkalmazandó.

Technical/professional minimum level:

Alkalmatlan az ajánlattevő, ha:
M.1.) az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított 3 évben nem rendelkezik összességében legalább:
1. ajánlati rész esetében nettó 82 000 000 HUF (nyolcvankettőmillió forint) értékű HPLC-MS rendszer és/vagy nagyhatékonyságú folyadékkromatográf és/vagy tömegspektométer vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező HPLC-MS rendszerszállításából származó referenciával;
2. ajánlati rész esetében nettó 750 000 HUF (hétszázötvenezer forint) értékű vagy 7 darab analitikai és/vagy precíziós mérleg szállításából származó referenciával;
3. ajánlati rész esetében nettó 750 000 HUF (hétszázötvenezer forint) értékű vagy 12 darab gyógyszertechnológiai eszköz szállításából származó referenciával;
4. ajánlati rész esetében nettó 23 000 000 HUF (huszonhárommillió forint) értékű vagy 3 darab gyógyszertechnológiai eszköz szállításából származó referenciával;
5. ajánlati rész esetében nettó 750 000 HUF (hétszázötvenezer forint) értékű vagy 3 darab számítástechnikai eszköz szállításából származó referenciával;
6. ajánlati rész esetében nettó 1 500 000 HUF (egymillió-ötszázezer forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező széndioxid inkubátor szállításából származó referenciával;
7. ajánlati rész esetében nettó 2 000 000 HUF (kettőmillió forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező asztali centrifuga szállításából származó referenciával;
8. ajánlati rész esetében nettó 300 000 HUF (háromszázezer forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező informatikai eszközök szállításából származó referenciával;
9. ajánlati rész esetében nettó 41 000 000 HUF (negyvenegymillió forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező fehérje és nukleinsav biomarker analizáló készülék szállításából származó referenciával;
10. ajánlati rész esetében nettó 21 000 000 HUF (huszonegymillió forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező, nagyteljesítményű, rugalmas, multiplex real-time PCR rendszer szállításából származó referenciával;
11. ajánlati rész esetében nettó 7 000 000 HUF (hétmillió forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező atomabszorpciós spektrofotométer szállításából származó referenciával;
12. ajánlati rész esetében nettó 75 000 000 HUF (hetvenötmillió forint) értékű vagy 2 darab, hematológiai automata szállításából származó referenciával;
13. ajánlati rész esetében nettó 1 900 000 HUF (egymillió-kilencszázezer forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező sztereo mikroszkóp szállításából származó referenciával;
14. ajánlati rész esetében nettó 29 000 000 HUF (huszonkilencmillió forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező fluoreszcencia alapú sejtszorter szállításából származó referenciával;
15. ajánlati rész esetében nettó 5 500 000 HUF (ötmillió-ötszázezer forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező ultrahang rendszer szállításából származó referenciával;
16. ajánlati rész esetében nettó 40 000 000 HUF (negyvenmillió forint) értékű vagy a műszaki leírásban megadott műszaki paraméterekkel rendelkező konfokális inverz mikroszkóp szállításából származó referenciával.
Main procurement category
goods
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-04-19 - 2017-05-29

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:1
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33680000
Description
1 darab HPLC-MS rendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján.
A rendszer részei: 1. Nagyhatékonyságú folyadékkromatográf, 2. Tömegspektométer, a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek alapján.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:2
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 38310000
Description
Különféle mérlegek beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján az alábbi bontásban, a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint:
2 darab Analitikai mérleg.
2 darab Precíziós mérleg (3 000 g).
6 darab Precíziós mérleg (10 000 g).

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:3
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33680000
Description
Gyógyszertechnológiai eszközök 1. csomag beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján az alábbi bontásban, a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint:
1 darab Ultrahangos fürdő és kosár.
10 darab 10 literes lombik.
3 darab Asztali Ph mérő.
3 darab Kombinált pH üvegelektród BA17.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:4
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33680000
Description
Gyógyszertechnológiai eszközök 2. csomag beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján az alábbi bontásban, a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint:
1 darab Multicheck 6 tablettavizsgáló.
1 darab PRS keverő DW duplafallal.
1 darab DKM keverő UG áttéttel és AR 403 alapgéppel.
1 darab Eweka EP-1 tablettaprés.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:5
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 30211400
Description
1 darab számítógép konfiguráció beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.
A konfiguráció részei: Számítógép, monitor, NAS, HDD.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:6
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33152000
Description
1 darab széndioxid inkubátor beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:7
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 42931120
Description
1 darab univerzális, hűthető asztali centrifuga 15 és 50 ml-es Falcon-csövek, lemezek és 1,5/2,0 ml-es csövek centrifugálására beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:8
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 30200000
Description
Informatikai eszközrendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.
A rendszer részei: 1 darab nyomtató és 1 darab laptop.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:9
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 38430000
Description
1 darab fehérje és nukleinsav biomarker analizáló készülék beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:10
Classification
CPV / 33100000
Description
1 darab nagyteljesítményű, rugalmas, multiplex real-time PCR rendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:11
Classification
CPV / 33100000
Description
1 darab atomabszorpciós spektrofotométer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:12
Classification
CPV / 33100000
Description
Hematológiai automata rendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.
A rendszer részei:
1 darab Integrált hematológiai automata sor.
1 darab Digitális morphológiai kenetértékelő készülék.
1 darab Állatvérek mérésére szolgáló 5 part diff-es hematológiai automata.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:13
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 38510000
Description
1 darab szetero-mikroszkóp beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:14
Classification
CPV / 33100000
Description
1 darab fluoreszcencia alapú sejt-szorter beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:15
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 33112200
Description
1 konvex hasi vizsgálófejjel és digitális archiválási (DICOM) lehetőséggel ellátott, belgyógyászati és intenzív osztályos felhasználásra alkalmas, hordozható, Color Doppler rendszer beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-146828:obj:16
Classification
CPV / 33100000
Additional classifications
CPV / 38510000
Description
1 darab konfokális inverz mikroszkóp beszerzése a Pécsi Tudományegyetem GINOP-2.3.3-15-2016-00012 jelű pályázata keretein belül adásvételi szerződés feltételei alapján a Közbeszerzési Dokumentumokban meghatározott paraméterek szerint.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Pécsi Tudományegyetem
Street address
Vasvári Pál utca 4.
Locality
Pécs
Postal code
7622
Country
HU
Contact name
Onhausz Nikolett
E-mail
kozbeszerzes@pte.hu
Phone
+36 72501500
Fax
+36 72536345
Website
Link

Organization data Organization in JSON