Bulgaria - Sofia: Survey conduction services

Release

ID
ocds-pyfy63:2017-120291:2017-160848
Date
2017-04-28
Language
BG
Tags
tender

Release in JSON

Process

ID (OCID)
ocds-pyfy63:2017-120291

Releases in JSON

Tender

Title
Bulgaria - Sofia: Survey conduction services
Award criteria
ratedCriteria
Award criteria details
The most economic tender

Award criteria for item 1:
- Price (40)
- Quality: Показател Качество (К) (60)
- Quality: Подпоказател К1 „Кратко описание на подхода и методологията“ (60)
- Quality: Подпоказател К2 „Ключови моменти и рискове за добро изпълнение на поръчката“ (40)
Award period
2017-05-30 - ?
Eligibility criteria
Suitability:

Няма.

Economic/financial eligibility:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Economic/financial minimum level:

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.

Technical/professional eligibility:

1. Участника следва да разполага с персонал и/или с ръководен състав с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката. Доказва се със списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или на членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението, в който е посочена професионална компетентност на лицата. При подаване на оферта участникът декларира липсата на основанието за отстраняване и съответствие с критериите за подбор в ЕЕДОП. Списъкът се представя чрез попълване на информацията в част ІV, б. „В“ на Единния европейски документ за обществени поръчки (ЕЕДОП).

Technical/professional minimum level:

1. Участникът трябва да разполага с екип от експерти за изпълнението на предмета на поръчката, в минимален състав, както следва:
1.1. Ръководител екип. Експертът следва да притежава: висше образование, образователна степен минимум бакалавър. Общ трудов/осигурителен стаж най-малко 5 години. Специфичен опит: да е бил ръководител на най-малко 1 проект по оперативни програми, финансирани със средства от ЕС.
1.2. Ключов експерт — социолог. Експерта следва да притежава: висше образование със специалност „Социология“ или еквивалентна такава, образователна степен минимум бакалавър. Общ трудов/осигурителен стаж най-малко 5 години. Специфичен опит — да е участвал като ръководител на екип, или експерт в най-малко 3 социологически проучвания в областта на обществените отношения и/или нагласи.
1.3. Ключов експерт — юрист. Експерта следва да притежава: висше юридическо образование. Общ трудов/осигурителен стаж най-малко 5 години. Специфичен опит — най-малко 3 години опит в областта на трудовото право.
1.4. Ключов експерт — социално партньорство. Експерта следва да притежава: висше образование, образователна степен минимум бакалавър. Общ трудов/осигурителен стаж най-малко 5 години. Специфичен опит: най-малко 3 години опит в осъществяване на социално партньорство в областта на труда (работещи по трудови правоотношения в организации на работниците и служителите и на работодателите, признати за представителни на национално равнище, членове на отраслови/браншови съвети по Условия на труд и/или комитети по Условия на труд в предприятията.).
Main procurement category
services
Procurement method
open
Procurement method details
Open procedure
Tender period
2017-04-28 - 2017-05-30
Value
291 000.00 BGN
Minimum value
291 000.00 BGN

Tender item

ID
ocds-pyfy63:2017-120291:obj:1
Classification
CPV / 79311200
Description
Предмета на обществената поръчка включва следното: Чрез анализ и оценка на практиката в ИА „ГИТ“ и на опита на най-малко 3 страни членки на ЕС да се установи ролята на КУТ/ГУТ в предприятията за повишаване на ефективността и ефикасността на контрола. Да се проучат потребностите и нагласите за активизиране на КУТ/ГУТ в предприятията и създаване на устойчиво партньорство/сътрудничество посредством съвместни инициативи. Да се установят готовността и капацитета на КУТ/ГУТ за реализиране на съвместни проверки и за участие в информационните мероприятия на ИА „ГИТ“. Чрез разработването на Процедура за активизиране на КУТ/ГУТ в предприятията да се създаде реална основа за партньорство/сътрудничество между контролните органи на ИА „ГИТ“ и КУТ/ГУТ за подобряване на условията на труд, като ясно се идентифицират техните функциите, формите и механизмите за партньорство/сътрудничество. Информиране, обмен на добри практики и популяризиране на Процедура за активизиране на КУТ/ГУТ в предприятията.

Parties

Roles
buyer
Organization name
Izpalnitelna agentsiya „Glavna inspektsiya po truda“
Street address
bul. „Knyaz Aleksandar Dondukov“ No. 3
Locality
Sofiya
Postal code
1000
Country
BG
Contact name
Nikolay Tyurkedzhiev
E-mail
nikolay.tyurkedzhiev@gli.government.bg
Phone
+359 28101757
Fax
+359 28101757
Website
Link

Organization data Organization in JSON